ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Eylül 2014 Pazartesi 19:33

Trabzonspor, Legia Varşova maçı hazırlığında

Trabzonspor, Legia Varşova maçı hazırlığında

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda perşembe günü sahasında Legia Varşova ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü.


Teknik Direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana sakatlığı devam eden oyunculardan Aykut Demir katılmadı, Mustafa Yumlu ise salonda çalıştı. Özer Hurmacı, Yatabare, Salih, Soner ve kaleci Onur takımdan ayrı koşularla çalışmada yeraldı. Bordo mavili futbolcular, farklı sahalarda 2 ayrı grup halinde çalıştı. Koşu, ısınma hareketleri ve top kontrolü ile başlayan antrenmanda kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirildi.

HALİLHODZİC'TEN CONSTANTLI GÖNDERME

İdman öncesi saha içerisinde bir toplantı yapan teknik direktör Vahid Halilhodzic, futbolcularından yeteneklerini sahaya yansıtmalarını istedi. Takımdaki her oyuncunun yetenekli olduğunu ifade eden Halilhodzic, ancak bazılarının henüz bunu tam olarak sahaya yansıtmadığı uyarısında bulundu.

Boşnak teknik adam, talebelerine, medyada İstanbul Başakşehir maçı sonrası Constant ile tartıştıklarına dair çıkan haberleri de hatırlattı. Bunun en iyi tanığının tüm takım olduğuna dikkat çeken deneyimle hoca, bu tür iddialara da kulak asmamalarını istediği öğrenildi. Toplantının ardından Constant’ın da yer aldığı futbolcu grubu ile bir süre koşan Halilhodzic, koşu boyunca da tecrübeli futbolcuyla sohbet etti. Başarılı taktisyen, medya mensuplarının yanından geçerken de bu durumu gösterdi.











KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER