ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Ekim 2014 Pazar 16:15

Trabzonspor-Gaziantepspor maçında ilk 11'ler belli oldu

Trabzonspor-Gaziantepspor maçında ilk 11ler belli oldu

Trabzonspor, bugün Avni Aker’de seriyi 3 maça çıkarmak için Gaziantepspor’u ağırlıyor.


Önce Süper Lig’de, ardından da Avrupa Ligi’nde 2 maç kazanıp sıkıntılı günleri geride bırakmayı başaran Trabzonspor, bugün Avni Aker’de seriyi 3 maça çıkarmak için Gaziantepspor’u ağırlıyor.

Mersin İdmanyurdu ve Belçika temsilcisi Lokeren’i yenerken sergilediği iyi futbolla da alkış toplayan Karadeniz ekibinin en büyük kozu ise formda yıldızları. Özellikle Constant, Yatabare ve Cardozo’nun yükselişte olması teknik direktör Vahid Halilhodzic’i mutlu ediyor.

Lokeren’e karşı 8 yabancısını da kullanan Boşnak teknik adam, bu kez aynı kurguyla sahaya çıkamamanın sıkıntısını yaşasada yerli ve şans bekleyen futbolcularına da aynı ölçüde güveniyor. Bordo mavili ekipte, sakatlıkları bulunan Onur Kıvrak, Deniz Yılmaz, İshak Doğan ve Aykut Demir bu karşılaşmada forma giyemeyecekler. İlk 6 haftada 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Trabzonspor, bu maç öncesinde 7 puanla 13. sırada bulunuyor.

Konuk Gaziantepspor'da ise teknik direktör Okan Buruk'la puan almak için Trabzonspor karşısına çıkıyor. Konuk ekipte sakatlıkları bulunan Lucas Ontivero ve Mustafa Durak bu karşılaşmada görev alamayacaklar. İlk 6 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Gaziantepspor, bu karşılaşma öncesinde 8 puanla 11. sırada bulunuyor.

İki ekip daha önce 70 kez karşı karşıya geldi. Trabzonspor 38 kez kazanırken, Gaziantepspor 14 kez galip geldi. Diğer 18 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Bu 70 maçta; Trabzonspor 135 gol atarken, Gaziantepspor 68 kez fileleri havalandırdı.

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Gökmen Olgaç
Trabzonspor: Fatih Öztürk, Jose Bosingwa, Esseid Belkalem, Mustafa Yumlu, Zeki Yavru, Carl Medjanı, Soner Aydoğdu, Kevin Constant, Serdar Gürler, Sefa Yılmaz, Mustapha Yatabare
Gaziantepspor: Karcemarskas, Barış Yardımcı, Gbenga Arokoyo, Gökhan Süzen, Şenol Can, Abdullah Elyasa Süme, Chico, John Chibuike, Emre Nefiz, Erdem Şen, Muhammet Demir
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER