ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Kasım 2014 Çarşamba 19:37

Trabzonspor, Galatasaray'a hazırlanıyor

Trabzonspor, Galatasaraya hazırlanıyor

Trabzonspor, Süper Lig’in 10. haftasında cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.


Trabzonspor, Süper Lig’in 10. haftasında cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Bosingwa, Yatabare, Waris, Belkalem, Medjani ve Papadopoulos katılmadı. Diğer futbolcular ise antrenmanın basına açık ilk 15 dakikalık bölümünde koşu ve ısınma hareketleri yaptı. Antrenmanı Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan ancak arkadaşlarına destek olmak için birkaç gündür Trabzon’da bulunan kaleci Onur Kıvrak da izledi.

ONUR HIZLA İYİLEŞİYOR

UEFA Avrupa Ligi’nde ki Legia Varşova maçında geçirdiği sakatlık sonrası ameliyat olan ve en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan başarılı kalecinin, oldukça zayıfladığı görüldü. Koltuk değneklerinin birinden kurtulan Onur, iyileşme sürecinin beklenenin aksine daha hızlı olduğunu belirtti. Sakatlığının iyileşme sürecinin normalde 5-5,5 ay olduğunu anlatan Onur, koltuk değneğini bile öylesine taşıdığını anlattı. Onur, antrenman sırasında yanına gelen teknik direktör Ersun Yanal’la da bir süre sohbet etti.

FUTBOLCULARDAN BASIN MENSUPLARINA FORMA

Bu arada, Trabzonsporlu futbolcular, antrenman öncesi basın mensuplarına imzalı birer formalarını hediye etti.

Kulübü ziyarete gelen bir grup ilkokul öğrencisi, antrenman öncesi teknik direktör Ersun Yanal’a çiçek verdi, başarılar diledi. Minik öğrenciler, Başkan Hacıosmanoğlu ve futbolcularla da fotoğraf çektirdi.

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER