ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Temmuz 2017 Perşembe 11:38

Trabzonspor, forma satışından memnun

Trabzonspor, forma satışından memnun

Bordomavili kulübün başkan yardımcısı Alp: "Forma satışlarımız oldukça iyi seyretmekte" "Satışa çıktığımız beyaz ve parçalı formalarımıza taraftarlarımız büyük ilgi gösterdi. Çok kısa zaman içerisinde de efsanenin ruhunu taşıyan çubuklu formalarımız mağazalarımızdaki yerini alacak"


Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp, forma satışlarıyla ilgili hiçbir sorun olmadığını, satışların oldukça iyi seyrettiğini söyledi.

Alp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son günlerde bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada, yeni sezon forma satışlarıyla ilgili birtakım spekülatif haber ve açıklamalar yer aldığını belirtti.

Gelişmeleri kendilerinin de takip ettiğini vurgulayan Alp, "Son derece olumlu bir havada geçen forma satışlarımızla ilgili bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada bu olumlu havayı bozmaya yönelik birtakım açıklamaları üzülerek takip ediyoruz. Kasıtlı olduğu aşikar bu tarz yaklaşımların artık demode olduğu, kabul görmediği ve asla amacına ulaşamayacağı ortadadır. Bu tarz işlerin içerisinde olan arkadaşlara tavsiyem, bu alışkanlıklarından bir an önce kurtulmalarıdır." dedi.

 

- "Satışlarımıza uzun yıllardan sonra ilk defa sezon öncesi başlayabildik"

 

Başkan yardımcısı Alp, "Forma satışlarımızla ilgili hiçbir sorun olmadığı gibi, tersine satışlarımız oldukça iyi seyretmekte." ifadesini kullanarak, şunları aktardı:

"Satışlarımıza uzun yıllardan sonra ilk defa sezon öncesi başlayabildik. Satışa çıktığımız beyaz ve parçalı formalarımıza taraftarlarımız büyük ilgi gösterdi. Çok kısa zaman içerisinde de efsanenin ruhunu taşıyan çubuklu formalarımız mağazalarımızdaki yerini alacak. Geçtiğimiz yıldan itibaren kararlılıkla yürüttüğümüz yapılanma ve dönüşüm çalışmaları özellikle bayilerimiz kanadında birtakım sorunların varlığını ortaya çıkarmıştır. Bayilik şartlarımızı henüz tamamlayamamış bazı bayilerimizin yaşadığı ürün temini sorunları 'forma yok' gibi bir algıya yol açmıştır. Oysa ki formalarımız tüm TS Club mağazalarımızda ve bayilik koşullarını yerine getirmiş tüm bayilerimizde yeteri miktarda mevcuttur. Eksiklikleri olan bayilerimizin de bu eksikliklerinin en kısa zamanda giderilmesine yönelik çalışmalarımız devam etmektedir."

Bu tarz spekülatif haberlere itibar edilmemesi gerektiğine dikkati çeken Alp, formalara gösterilen ilgi dolayısıyla bordo-mavili taraftarlara teşekkür etti.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER