ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Ekim 2014 Cuma 10:33

Trabzonspor Antrenörü'nden maç yorumu

Trabzonspor Antrenöründen maç yorumu

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Jacques Bonnevay, ilk yarıda kötü oynamalarına rağmen futbolcularının ikinci yarıda gerçek güçlerini gösterdiğini ve sonuca ulaştıklarını söyledi.


Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Jacques Bonnevay, ilk yarıda kötü oynamalarına rağmen futbolcularının ikinci yarıda gerçek güçlerini gösterdiğini ve sonuca ulaştıklarını söyledi.

Teknik Direktör Vahid Halilhodzic cezalı olduğu için UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda 2-0 kazandıkları Lokeren maç sonrası yapılan basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Bonnevay, “İlk yarı çok zorlukla karşılaştık. Kötü oynadık. İkinci yarıda ise çok farklı yüzünü gösterdi oyuncular. Yeterince mücadele ettiler ve sonuca ulaştılar.” dedi.

Bonnevay, gruptan çıkma şanslarıyla ilgili soru üzerine ise şunları söyledi: “Legia Varşova kendisini garantiledi. Biz 3 maç oynadık ve geriye kalan 3 maç var. Onun için hiçbir şeyin garantisi yok. Sonuna kadar da muhtemelen zor geçecek. Ve bu akşam ikinci yarıda gösterdiğimiz oyunu diğer maçlara da yansıtırsak o zaman şansımızın daha fazla olduğunu söyleyebiliriz.”

FUTBOLCULARIN DEĞERLENDİRMELERİ

Futbolculardan Zeki Yavru da iyi mücadele ettiklerini ve kendileri için çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti. Türkiye’nin ülke puanının düşmesi konusunda kimsenin endişelenmemesini isteyen genç futbolcu, “Ülke puanın düşmesini izin vermeyeceğiz. Galibiyetlerle ülkemizin puanını daha da yukarı çıkartacağız.” diye konuştu.

Kevin Constant ise zor bir müsabaka oynadıklarını belirterek, “3 puan bizim için çok önemliydi. Aynı puana sahip olduğumuz Lokeren grupta rakibimiz görünüyordu. İlk yarıda oyunun hakimi bizdik ama goldü bulamadık. İkinci yarıda oylunu forse ettik. Kendi açımdan hocamıza teşekkür ediyorum. Sakatlıktan yeni çıktım ama hocam bana güvendi ve görev verdi. Sakatlıktan sonra fiziksel olarak zorlanabiliyorsunuz ama arkadaşlarımın da katsı ile gol de attım. Hepimiz açısından güzel bir akşam oldu ve bu geceyi 3 puanla kapattığımız için mutluyuz.” dedi.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER