ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Ekim 2013 Perşembe 22:29

Trabzonspor-3 Lazio 3

Trabzonspor-3 Lazio 3

Avrupa Ligi J Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Trabzonspor 85 dakika oynadı 1 dakikada yıkıldı.


Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Martin Hansson, Fredrik Nilsson, Joakim Flink (İsveç)

Trabzonspor: Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut Demir, Olcan, Zokora, Yusuf, Colman (Dk. 57 Aykut Akgün), Adrian, Malouda (Dk. 64 Alanzinho), Henrique
Lazio: Marchetti, Cavanda, Lorik Cana, Ciani, Lulic, Biglia, Hernanes (Dk. 74 Ederson), Felipe Anderson (Dk. 79 Balde), Onazi, Candreva (Dk. 60 Floccari), Perea 6

Goller: Dk. 12 Yusuf, Dk. 22 Adrian, Dk. 34 Henrique (Trabzonspor), Dk. 29 Onazi, Dk. 84 ve 85 Floccari (Lazio)
Sarı kart: Dk. 73 Cavanda (Lazio)

UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda Trabzonspor ile İtalya temsilcisi Lazio arasında oynanan maç 3-3 berabara sona erdi. İlk yarıyı 3 - 1 önde tamamlayan bordo - mavili ekip bu üstünlüğünü koruyamazken Lazio'ya beraberliği getiren golleri 84 ve 85. dakikalarda Floccari kaydetti.

56. dakikada gelişen Lazio atağında Onazi’nin ceza sahası dışından ve kaleyi tam cepheden gören açıdan attığı şutunda top kaleci Onur’da kaldı.

59. dakikada Lazio'dan Felipe Anderson’un altı pas içerisindeki şutunda top kaleci Onur’dan döndü.

65. dakikada çalımlarla sağdan ceza sahasına giren Felipe Anderson, çaprazdan şutunu attı, kaleci Onur topu kornere çeldi.

70. dakikada Hernanes’in sağdan kullandığı köşe atışına arka direkte Lorik Cana kafayı vurdu, Onur yatarak topu kontrol etti.

73. dakikada gelişen konta atakta Henrique’nin pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Alinzinho, kötü bir vuruşta topu kalecinin üzerine attı ve takımını bir golden etti.

81. dakikada Adrian’ın pasıyla defansın arkasına sarkan Henrique çaprazdan aşırtma bir vuruş yaptı, top yandan auta gitti.

84. dakikada Lazio farkı bire indirdi. Bu dakikada Balde’nin sağdan kullandığı köşe atışında arka direkte kafayı vuran Floccari topu filelere gönderdi: 3 - 2.

85. dakikada Lazio beraberliği yakaladı. Bu dakikada gelişen atakta kalabalık savunma arasından çalımlarla ceza sahasına giren Floccari yerden vurdu, top kaleci Onur’un sağından filelere gitti: 3 - 3.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç 3 - 3 sona erdi.UEFA Avrupa Ligi J Grubu 2. maçında Trabzonspor, konuk ettiği İtalyan temsilcisi Lazio karşısında uzun süra 3 - 1 önde götürdüğü karşılaşmada üstünlüğünü koruyamadı ve mücadele 3 - 3 berabere bitti. Bu sonucun ardından grupta iki takımda puanını 4'e çıkardı.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yoğun yağmur altında oynanan ve hakem Martin Hansson'un yönettiği maçta Trabzonspor’un gollerini 12. dakikada Yusuf Erdoğan, 22. dakikada Adrian ve 35. dakikada da Paulo Henrique attı.

Lazio’nun gollerini ise 29. dakikada Onazi, 84 ve 85. dakikalarda ise Floccari attı.Grubun diğer maçında ise Apollon Limassol, konuk olduğu Legie Varşova'yı 56. dakikada Sangoy'un golüyle 1 - 0 mağlup etti.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER