ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Aralık 2014 Perşembe 21:58

Trabzonspor 2 - Manisaspor: 0 (İlk Yarı)

Trabzonspor 2 - Manisaspor: 0 (İlk Yarı)

Türkiye Kupası B Grubu’nda Trabzonspor ile PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı ev sahibi takımın 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.


Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Deniz Ateş Bitnel, Cemal Bingül, İbrahim Bozbey
Trabzonspor: İbrahim Demir, Salih Dursun, Aykut Demir, Mustafa Akbaş, İshak Doğan, Ferhat Yazgan, Serdar Gürler, Soner Aydoğdu, Mehmet Ekici, Waris Majeed, Oscar Cardozo
Manisaspor: Murat Demir, Ali Fırat Okur, Tayfun Cora, Erdi Öner, Süleyman Çelikyurt, Mustafa Sarp, Metin Yüksel, Kudret Kanoğlu, Kaan Aşnaz, Oğuzhan Kayar, Oğuzhan Palaz
Goller: Dk. 13 Soner Aydoğdu, Dk.36 Oscar Cardozo (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Dk. 31 Mustafa Sarp, Dk. 43 Ali Fırat Okur (Manisaspor), Dk. 42 Salih Dursun (Trabzonspor)

Trabzonspor, grupta daha önce maçlarda 2. Lig takımlarından Keçiörengücü ile deplasmanda 1-1, sahasındaki karşılaşmada da Akhisar Belediyespor ile 0-0 berabere kalmıştı. İlk maçında Akhisar’a 3-2 mağlup olan Manisaspor ise ikinci maçında Keçiörengücü’nü 1-0 yenmişti. Misafir ekip 3 puanla grupta ikinci sırada, ev sahibi takım Trabzonspor ise 2 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

Trabzonspor’da sakatlıkları nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olan kaleci Onur ile Deniz’in yanı sıra hafif ağrıları bulunan kaleci Fatih Öztürk, Yatabare, Papadopoulos, Belkalem ve Constant 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Bosingwa ve Medjani de dinlendirmek amacıyla teknik direktör Ersun Yanal tarafından kadroya alınmadı. Bordo mavili ekipte A2 takımının kalecisi Uğurcan Çakır ile Mertcan Çam da Yanal tarafından 18 kişilik kadroya alındı.

Karşılaşmayı bayan ve 18 yaşın altındaki taraftarlar ücretsiz izledi. Statta büyük boşluklar olsa da bayan ve çocuk taraftarların maça ilgisi bir hayli fazlaydı.

5. dakikada Soner Aydoğdu’nun ceza sahası önünden şutunda savunmaya çarpar top yen direğin dibinden auta gitti.

9. dakikada Mehmet Ekici’nin ara pasıyla Waris ceza sahasına girdi, son anda araya giren savunma topu kornere attı.

11. dakikada defansın arkasına atılan uzun pasla sağdan ceza sahasına giren Waris yerden vurdu, top direğin dibinden auta gitti.

13. dakikada gelişen Trabzonspor atağında Soner Aydoğdu ceza sahasının önünden plase bir vuruşla topu kalecinin sağından filelere gönderdi: 1-0

21. dakikada gelişen Manissapor atağında Kudret Kanoğlu’nun pasıyla sağdan ceza sahasına giren Kaan Aşnaz’ın şutunda top az farkla üstten auta gitti.

36. dakikada gelişen Trabzonspor atağında sağdan ceza sahasına giren Serdar Gürler, kaleciyle karşı kaşıya kaldı, pasını penaltı noktası üzerindeki Oscar Cardozo’ya aktırdı, bu futbolcu da topu boş kaleye gönderdi: 2-0.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER