ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Mayıs 2014 Perşembe 12:21

Torres, yedek kalmak istemiyor!

Torres, yedek kalmak istemiyor!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin İspanyol golcüsü Fernando Torres, takımda yedek kalmaktan rahatsızlık duyuyor.


İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin İspanyol golcüsü Fernando Torres, takımda yedek kalmaktan rahatsızlık duyuyor.

Fransa basınına konuşan Torres, Chelsea'de geçen sezon bazı maçlara yedek başladığını hatırlatarak, "Bugün, daha farklı bir oyuncuyum ama bir konuyu açıklığa kavuşturmak istiyorum. Bir zamanlar her maça ilk 11'de çıkan Torres'i gerçekten çok özlüyorum" dedi.

Video görüntülerinden önceki yıllardaki maçlarını izlediğini belirten Torres, "O maçları seyrederken gol atmak için neler yaptığımı hatırlıyorum ve fark ediyorum ki değişen tek şey formamın rengi. Tek sorun takımın oyun şekli ve buna uyum sağlayabilmeniz. Bu bazen daha fazla oluyor, tek fark bu" ifadesini kullandı.

Maçlara yedek çıkmanın çok zor bir duygu olduğunu belirten Torres, "Sürekli oynadığınız zaman, kulübede oturmanın nasıl bir his olabileceğini umursamıyorsunuz. Bu ancak yaşadıkça öğrenilecek bir tecrübe" şeklinde konuştu.
Sonradan oyuna girdiği karşılaşmalarda maça konsantre olmakta zorlandığı söyleyen 30 yaşındaki golcü, "Biliyorsunuz ki teknik direktör size yeterince güven duymadığı için sonradan oyuna sokuyor. Oynama alışkanlığınız olmadan maça çıkmak kötü bir şey" şeklinde devam etti.

Teknik direktör Jose Mourinho'nun gelecek sezon yeni bir golcü oyuncuyu kadrosuna katacağına inandığını belirten Torres, yine de kadroya girebilmek için elinden geleni yapmaya çalışacağını vurguladı.
 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER