ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Temmuz 2014 Pazartesi 14:49

"Toraman ve Öztürk'ün durumu artık çözülmeli"

"Toraman ve Öztürkün durumu artık çözülmeli"

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Karadeniz: "İki futbolcunun durumu çok uzadı ve gına getirir bir hal aldı. Camianın artık bu konuyu konuşmaması lazım"


 
Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, uzun süre önce kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ün artık takıma kazandırılması gerektiğini söyledi.

Bu iki oyuncunun kadro dışı kalmasının ardından camianın sürekli aynı konuyu konuştuğuna dikkati çeken Karadeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İki futbolcunun durumu çok uzadı ve gına getirir bir hal aldı. Camianın artık bu konuyu konuşmaması lazım" dedi.

Kendisinden talep edilmesi halinde bu konuda yardımcı olabileceğini, ancak böyle bir talebin gözükmediğini vurgulayan Yalçın Karadeniz, "Esasen konu çok uzadı. Ya bu oyuncuları bırakalım ya da devam edelim. Aynı ayarda yeni futbolcular aranırken neden bu iki futbolcu üzerinde durmuyoruz? Herkes eteğindeki taşları atmalıdır" diye konuştu.  

Kadro dışı kalan oyunculardan Sezer Öztürk'ün Fenerbahçe gibi önemli bir ekipten takıma dahil olduğunu hatırlatan divan kurulu başkanı Karadeniz, şunları söyledi:

"Orta sahada eksiğin gözüktüğü ortamda iyi bir takımdan gelmiş futbolcuyu sokağa atacak durum değildir. İbrahim ise uzun süredir takımda oynuyor. Bir kalemde silmek doğru değil. Bugün takımda oynamasa dahi Beşiktaşlığını her yerde söyleyen bir oyuncuyu üzüp, sokağa atmamak lazım. İbrahim, şu anda Türkiye genelindeki hangi takıma gitse oynayabilir. Ama Beşiktaş'tan gitmek istemiyor. Gitmek istemeyen oyuncuyu feda etmek doğru değil. Affetmek büyüklere mahsus bir olaydır. Hataları mutlaka var. Hatasız insan olmaz. Kendileri de olayların bilincine vardılar. Bu konunun sakız haline gelmesini divan başkanı olarak istemiyorum. Takıma kazandırılmalarını istiyorum. Benden talep olursa yardım etmek isterim."  

"Önemli bir forvet oyuncusu transfer ettik"

Yalçın Karadeniz, İngiltere'nin Chelsea takımından alınan Demba Ba ile önemli bir forvet oyuncusunu kadroya dahil ettiklerini dile getirdi.

Yeni sezonun yeni umutlar anlamına geldiğini anlatan Karadeniz, şu ifadeleri kullandı:

"Yurt dışında yapılan kamp çalışmaları, arkadaşlarımdan aldığım izlenime göre güzel geçmiş. Futbolcuların dostluk ve kardeşlik ortamında kaynaştıkları ve yeni sezondan umutlu oldukları bilgisini aldım. Eksikler belli. Önemli bir forvet transferi yaptık. Duamız kamptaki havanın ve atmosferin devam etmesidir. Ama yetmiyor. Orta sahada eksiğimiz var. Oyuncu almamız gerekiyor. İnşallah yönetim kurulumuz bunu gerçekleştirir. Böylece camianın özlem duyduğu mutlu sona ulaşırız." 

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nı önerdi

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Karadeniz, futbol takımının Vodafone Arena inşaatı bitene kadar Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayabileceğini söyledi. 

Yeni stadın henüz tamamlanamadığını belirten Karadeniz, "Bütün bunlara rağmen stat inşaatı sürüyor. İzlediğim kadarıyla geçtiğimiz günlerde açılan Başakşehir Fatih Terim Stadı çok güzel. Özellikleri gayet iyi. Yönetim, oraya yönelebilir ve orayı isteyebilir. Netice olarak orayı talep etmek lazım" diye konuştu.

Feyenoord maçları 

Beşiktaş'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Hollanda'nın Feyenoord takımıyla yapacağı maçlarla ilgili görüşlerini aktaran Karadeniz, şöyle konuştu:

"Kurada en zor takımlardan biri çıktı. Beşiktaş'ın ileriye bakması için bu turu ne yapıp edip geçmemiz gerekiyor. Konuya daha ciddi bakmak lazım. Burada yadırgadığım husus, camianın 'nasıl olsa eleriz' gibi olaya bakması. Bunu yadırgıyorum. Sıradan bir maç değil. Daha çok istememiz lazım."

Ramazan Bayramı'nı da kutlayan Yalçın Karadeniz, "Bilindiği gibi bayramlar, toplumları birbirine kaynaştıran günlerdir. Dargınlıkların biteceği, dostlukların yeniden inşa edileceği günler. Bizim kültürümüzde bayramların yeri ayrıdır. Bütün Türk ulusuna, camiamıza ve Türk sporuna hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı. 

 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER