ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Haziran 2013 Cuma 15:47

Tolga olmadı, Hilbert süre istedi

Tolga olmadı, Hilbert süre istedi

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği kaleci Tolga Zengin'e Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan izin çıkmadı.


Beşiktaş uzun süredir kadrosuna katma planı yaptığı ve girişimlerde bulunduğu kaleci Tolga Zengin transferinde sonuç alamadı.
 
31 mayıs 2016 tarihine kadar bordo mavili takımla sözleşmesi olan Tolga Zengin'e Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan izin çıkmadı.
 
İbrahim hacıosmanoğlu'nun Tolga'ya takımın önemli bir kozu olduğunu belirterek rakibine vermek istemediğini söylediği öğrenildi.
 
Önce "30 yaşında kulübüde bekleyen kaptan olmak istemiyorum" diyen kaptan Tolga Zengin'in de kalmaya ikna edildiği belirtildi.
 
Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren ancak takımda kalması istenen Alman savunma oyuncusu Roberto Hilbert ile yapılan görüşmelerde de şu ana kadar sonuç alınamadı.
 
Hilbert yapılan son toplantıda siyah beyazlı yönetime 1 milyon 300 bin euro'dan aşağı bir rakamı kabul etmeyeceğini söyledi.
 
Ücretinde indirim isteyen yöneticilerin bu rakamı veremeyeceklerini belirtmeleri üzerine Alman futbolcunun "Bu rakamdan aşağı inmem.  Önceliği Beşiktaş'a veriyorum ancak bir hafta bekleyebilirim. Sonra Almanya ve İtalya'dan teklifler var, onları değerlendireceğim" dediği öğrenildi.

(Lig TV)
 

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER