ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Aralık 2012 Cuma 14:12

TFF'nin karma maçları Ocak ayında

TFFnin karma maçları Ocak ayında


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Karmaları Oyuncu Etkinliği, 4-6 Ocak tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek.
    
TFF'den yapılan açıklamaya göre, (A) Milli Takım Teknik Direktör Abdullah Avcı ve teknik heyeti ile Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas, alt yaş milli takım teknik direktörleri ve Milli Takım İzleme Komitesi'nin takip edeceği organizasyonda, Avrupa Karması'nın da arasında olduğu 12 bölge karması birbiriyle maçlar yapacak.
    
Kulüplerde futbol yaşantısını sürdüren, ancak şu ana kadar milli takımlarda yer almamış ya da çeşitli sebeplerden dolayı uzun süredir milli formadan uzak kalmış 1992, 1993 ve 1994 doğumlu oyunculardan oluşan bölge karmaları, TFF bünyesinde görev yapan bölge teknik sorumluları ve antrenörleri tarafından ülke geneli taranarak oluşturuldu. TFF Avrupa Ofisi de, başta Almanya olmak üzere Avrupa'da futbol oynayan Türk oyuncuları belirleyerek Avrupa karması meydana getirdi.
    
Her biri 20 oyuncudan oluşan bölge karmaları, maçlarını 4-6 Ocak'ta Antalya Side'deki Emirhan Spor Kompleksi'nde oynayacak. Her bölge günde bir karşılaşmaya çıkacak. 3 gün boyunca saat 10.30, 12.30 ve 15.30'da 2'şer maç yapılacak.
    
Oyuncular, bölge teknik sorumluları ve bölge antrenörleri ile birlikte 300 kişinin yer alacağı organizasyon, milli takımlara ve Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmayı amaçlıyor.

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER