ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Ocak 2013 Pazartesi 19:11

Terim'den Sneijder açıklaması!

Terimden Sneijder açıklaması!

İstanbul'a inen Sneijder Fatih Terim ile görüştü. İşte Terim'in Sneijder'le ilgili ilk sözleri...


Galatasaray'ın yeni transferi Wesley Sneijder, Florya'da Fatih Terim ile görüştü.

İstanbul'a geldikten sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geçen Wesley Sneijder, Florya'da Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak'ın yanı sıra Galatasaray Sportif İdari Teknik Direktörü Fatih Terim ile bir araya geldi.

Fatih Terim ile sohbet eden Hollandalı oyuncu, Galatasaray'a transfer olduğundan ötürü büyük mutluluk duyduğunu belirterek kendisini karşılamaya gelen Galatasaray taraftarlarına da teşekkür etti. Fatih Terim ise takıma en kısa zamanda uyum sağlayacağını düşündüğü Wesley Sneijder hakkında, "Burada olduğu için çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Sneijder ile görüşen Fatih Terim, “Sneijder çok önemli bir CV'ye sahip inşallah burada takımımızla kısa sürede kaynaşıp bizimle basarılarda ortak olacak. Kendisinin burada olmasından memnunum. Umuyorum ki kendisi de buradaki ilgi sevgi ve alaka ile kısa sürede adaptasyon sorununu aşacak. Yarından itibaren antrenmanlarımızla onu hazırlamaya çalışacağız. Arkadaşları da onun için ellerinden geleni yapacaklar. Zaten Real Madrid'de Hollanda Milli Takımı'nda oynamak kolay değil. Camiamıza hayırlı olsun. Başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz" açıklamasını yaptı. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER