ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Ekim 2014 Çarşamba 13:50

Terim'den maaş eleştirilerine sert cevap

Terimden maaş eleştirilerine sert cevap

Türkiye Futbol Direktörü Terim aldığı ücreti eleştirenlere çok sert çıktı.


Türkiye Futbol Direktörü Terim aldığı ücreti eleştirenlere çok sert çıktı: “Ne oldu, muhasebeci mi kesildiniz başıma! Terbiyesizliğe, hadsizliğe gelemiyorum. Hangi başarıyı sayıyorsan ben varım. Kasıt, ihanet, hainlik ve bir fırsat avcılığı varsa bunu da asla kabullenmeyiz.”

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Adana’da ‘Liderlik’ seminerine katılan Fatih Terim, özellikle aldığı ücreti eleştirmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi, çok sert mesajlar verdi:

“Milli Takım’ın 3 maçtaki tablosu buysa ben eleştirilmeliyim. Hiç kimse değil, ben eleştirilmeliyim. Zaten kendimi çok sert eleştiriyorum. Ne oldu, muhasebeci mi kesildiniz başıma? Biz kimseye ne kadar aldığını soruyor muyuz? Hak edip etmediklerimizi ben hep tartışırım."

ALLAH’A ŞÜKÜR ZEKAMIZ DA FENA DEĞİL

Tercihlerimin sonuçlarına katlanırım. Ancak kimin nereden geldiğini, ne gibi hesaplar içinde olduğunu bilecek kadar bu ülkede yaşadım. Allah’a şükür zekamız da eh fena değil, idare ediyoruz. E sizin bir de yüreğiniz olunca nasıl cevap vermeyeceksiniz? Ne dedik; ‘Elinizden geleni ardına koymayın’. Peki böyle mi devam edeceğiz? Eleştiriye açığız, ancak bunda kasıt, ihanet, hainlik ve bir fırsat avcılığı varsa, fırsat avcılığı içinde nöbet bekler gibi bir durum varsa, bunu da asla kabullenmeyiz.

ÖFKEYLE KALKARSAM ZARARLA OTURMAM

Üsluplara dikkat edilmesi halinde, üzerinde sorumluluk olan insanların performansı da artar. Çünkü, üzerinde baskı olan insanlardan yüksek bir performans beklemek doğru değil. Güzel bir üslupla yapılacak her eleştiri, karşısındakini daha çok mutlu edip, performansını da artırır. Zaten zorluklar içindeyiz. Zorluk zaten benim hayat felsefem. Ama öfkeyle kalkarsam zararla oturmam.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER