ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Aralık 2014 Çarşamba 13:48

Terim’den Hamza Hamzaoğlu yorumu

Terimden Hamza Hamzaoğlu yorumu

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Galatasaray Teknik Direktörlüğü için Hamza Hamzaoğlu’nun doğru bir seçim olduğunu söyledi.


Bakırköy Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve eski öğrencileri Hasan Şaş, Oktay Derelioğlu, İlker Yağcıoğlu’nun yer aldığı şöhretler takımını İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı özel bir maçta bir araya getirdi.

TERİM: "HERKES KISA SÜRE DE OLSA EMPATİ YAPMALI"

Organizasyonda konuşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, “Hepimiz idrak ediyoruz ve etmeliyiz. Bugünün en önemli duygusu empati olmalı. Kısa süre de olsa herkes empati yapmalı. Sayın başkan böyle güzel bir organizasyon yaptı. Bizler de burada buluştuk. Kendisine teşekkür ediyorum. Keşke daha fazla imkan ayırabilsek ve engelleri kaldırabilsek. Bugünün en önemli duygusu empati” ifadelerini kullandı.

Eski futbolcularını gördüğü için çok mutlu olduğunu belirten Terim, “Hepsi benim değerli oyuncularım, eski oyuncularım. Gayet güzel bir duygu. Epeydir görüşmüyorduk” şeklinde konuştu.

"HAMZA’NIN BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM"

Galatasaray’ın yeni teknik patronu Hamza Hamzaoğlu hakkında da açıklamalarda bulunan Fatih Terim, “Hamza bence doğru bir seçim. Hamza başarılı olacaktır, inanıyorum. Hem karakteri hem de hocalığıyla. İnşallah ülkemize yeni bir başarılı hoca da katılmış olacaktır. Ben kendisine inanıyorum” dedi.





KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER