ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Eylül 2013 Cuma 07:46

Terim'den Galatasaray'a sitem!

Terimden Galatasaraya sitem!

Terim'in Milli Takım maçı öncesi ve sonrası için Galatasaraylı yöneticilere bir sitemi var.


Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in Milli Takım’ın başına geçmesi ve sonrasında kulübün önerdiği 2 yıllık sözleşmeyi henüz imzalamaması ile ilgili polemiklerin ardı arkası kesilmezken, tecrübeli hocanın yönetime kırgın olduğu ortaya çıktı. Nedeni ise 2014 Dünya Kupası Elemeleri’nde Milli Takım ile alınan başarılı sonuçlarda sarı-kırmızılı yönetimin Terim’e destek çıkmaması.

Andorra karşısındaki 5-0’lık zaferin ardından Ay-yıldızlılar play-off yolundaki en önemli engellerden Romanya’yı da 2-0’la geçerken Terim’in sarı-kırmızılı yönetiminden kimsenin kendisini arayıp başarı dilememesine çok bozulduğu öğrenildi.
A Milli Takım’ın ‘tamam mı devam mı’ mücadelesi için başta ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, eşi Fulya Hanım ve kızı Buse Terim, Abdurrahim Albayrak olmak üzere çok sayıda milletvekili, bürokrat ve iş adamı Bükreş’e çıkarma yaparken, Terim’in galibiyetin ardından yakın çevresine “Maçtan önce ne başkan ne de bir G.Saraylı yönetici arayıp başarı diledi. Herkes aradı, tüm Türkiye aradı ama G.Saray’dan bir yönetici bile aramadı. Bu nasıl bir iştir?” diyerek sitem ettiği öğrenildi.

‘MECBUR ETMESİNLER!’

Ayrıca Romanya dönüşü Antalya maçının ardından basın toplantısında “Sözleşmeyle ilgili hayatım boyunca ağzımdan tek söz çıkmadı. G.Saray ile yaptığım sözleşmenin tek bir satırını dahi okumadım, okumam.

Hangi sözleşme, ne sözleşmesi. G.Saray benim için bir seçenek, tercih değildir. ‘Gel’ dediler geldim, ‘koş’ dediler koştum, ‘git’ dediler gittim. ‘G.Saray bana git demedikçe gitmem’ dedim. Beni bazı şeyleri yapmaya mecbur etmesinler. Nerede bu mukavele!” açıklamasının altında da yönetimin kendisini yalnız bırakmasının yattığı ifade edildi.

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER