ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 31 Ağustos 2013 Cumartesi 12:10

Terim'den Burak'a bir uyarı daha

Terimden Buraka bir uyarı daha

Eskişehirspor - Galatasaray maçında teknik direktör Fatih Terim'in 46. dakikada oyuna iki müdahalede bulundu.


Eskişehirspor - Galatasaray maçında teknik direktör Fatih Terim'in 46. dakikada oyuna iki müdahalesi vardı.

Sporx'in haberine göre; İlk yarıda istenileni veremeyen ve çok top kaybeden Burak Yılmaz ikinci yarı oyunda yoktu. Konsantrasyon problemi yaşadığı gözlemlenen etkili golcü yerini Nordin Amrabat'a bıraktı. Golcü futbolcu Burak Yılmaz için İtalyan kulüp Lazio ile görüşmelerin sürmesinin Burak'ın performansında etkili olduğu yorumları yapıldı.

Aynı dakikada Sabri Sarıoğlu da Engin Baytar'ın yerine maça dahil oldu.

İlk yarıda istenileni veremeyen ve çok top kaybeden Burak Yılmaz ikinci yarı oyunda yoktu. Konsantrasyon problemi yaşadığı gözlemlenen etkili golcü yerini Nordin Amrabat'a bıraktı.

Aynı dakikada Sabri Sarıoğlu da Engin Baytar'ın yerine maça dahil oldu.

TERIM'DEN BURAK YORUMU: SATMAYACAĞIZ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, geçen sezondan kalan 9 maçlık cezasının ardından Eskişehir’de yedek kulübesine geri döndü.

Zemin nedeniyle sıkıntılar yaşadıklarını kaydeden sarı-kırmızılı hoca, “Zemin iki taraf için de dezavantajdı. Bugün zemin kullanılmayan bir saha görüntüsü verdi” diye konuştu.

Transferle ilgili sorulara yanıt veren Terim, “Burak konusu epeydir devam ediyor ama satmayacağız. Bruma ile ise uzun zamandır temastayız. Görüşmeler sürüyor. Her şeyin belli olacağı haftaya giriyoruz. Başkanımız uğraşıyor” dedi.
Sarı-kırmızılı hoca, Chedjou’nun yerine bu kez Amrabat’ı tercih ettiğini belirterek, “17’sinde başlayacak başka bir kulvar var. Orada yabancımızla oynayabiliriz. Bu sene böyle gidecek” yorumunu yaptı.

Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmak için büyük bir mücadele vereceklerini dile getirdi. “Hakikaten zor bir kura çektik” diyen Terim şöyle devam etti: “Real ve Juventus Şampiyonlar Ligi’nin 2 şampiyonu zaten. Kopenhag da sürpriz yapan bir takım. İlk 2 için 3 takımın daha önde olduğu muhakkak, zorlayacağız. Önümüzdeki 17 günde görüntümüzden daha farklı olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Teslim olmak yok. Zorluk hep var.”

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER