ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Eylül 2013 Cumartesi 12:50

Terim için alternatif oluştu

Terim için alternatif oluştu

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal sarı kırmızılıların gündemindeki en önemli konu olan Fatih Terim'in sözleşmesi konusunda yeni açıklamalarda bulundu.


Ünal Aysal, sosyal medya platformu ‘arenaaslani.com' internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Hürriyet'in haberine göre Aysal yaptığı açıklamada, "Fatih Terim ile başkanlığım süresince yola devam etmek istiyoruz. Benim, başkanlığım süresince Fatih Terim ile çalışma sözümde herhangi bir sapma olmamıştır. Kimseyi Terim'in alternatifi olarak görmüyoruz. Yani kimseyi yedekte tutmuyoruz. Ancak son dönemde sayın Terim için Milli Takım alternatifi oluşmuştur" dedi.

Aysal derbi için de, "Beşiktaş maçı takımımız için bir çıkış maçı olarak görülebilir. Galatasaray formasını hak eden her futbolcu bu maçın öneminin yeterince bilincindedir" diye konuştu. 

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal sarı kırmızılıların gündemindeki en önemli konu olan Fatih Terim'in sözleşmesi konusunda yeni açıklamalarda bulundu. Aysal, "Kimseyi sayın Terim'in alternatifi olarak görmüyoruz. Ancak son dönemde Terim için Milli Takım alternatifi oluşmuştur" dedi. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal sarı kırmızılıların gündemindeki en önemli konu olan Fatih Terim'in sözleşmesi konusunda yeni açıklamalarda bulundu. Aysal, "Kimseyi sayın Terim'in alternatifi olarak görmüyoruz. Ancak son dönemde Terim için Milli Takım alternatifi oluşmuştur" dedi. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal sarı kırmızılıların gündemindeki en önemli konu olan Fatih Terim'in sözleşmesi konusunda yeni açıklamalarda bulundu. Aysal, "Kimseyi sayın Terim'in alternatifi olarak görmüyoruz. Ancak son dönemde Terim için Milli Takım alternatifi oluşmuştur" dedi. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal sarı kırmızılıların gündemindeki en önemli konu olan Fatih Terim'in sözleşmesi konusunda yeni açıklamalarda bulundu. Aysal, "Kimseyi sayın Terim'in alternatifi olarak görmüyoruz. Ancak son dönemde Terim için Milli Takım alternatifi oluşmuştur" dedi. 
 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER