ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Eylül 2013 Çarşamba 07:38

"Terim gitsin Fener'i çalıştırsın"

"Terim gitsin Feneri çalıştırsın"

Galatasaray Genel Sekreteri Nas, protokol tribününde Terim’i hedef aldı.


Real Madrid karşısında alınan farklı yenilgi, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’i hedef adam haline getirirken, TT Arena’nın şeref tribününde bazı yöneticiler Terim için sert ifadeler kullandı. Bunların başında yer alan Genel Sekreter Adnan Nas’ın sözleri ise oldukça ağırdı.

Karşılaşmanın sonunda stattan ayrılan Terim’in yanına gelen bir stat görevlisi, protokol tribününde bulunan Nas’ın, “Terim şimdi gitsin biraz da Fener’i çalıştırsın. Sen gider milli takımı çalıştırırsan, antrenman yaptırmazsan olacağı budur. Takımın hali ne böyle? Engin oynuyor, dünyalar paraya alınan Bruma oturtuluyor. Yazık...” dediğini belirtti. Bazı gazetecilerin de şahit olduğu bu diyaloğun Fatih Terim’i bir hayli sinirlendirdiği gözlerden kaçmadı.

Galatasaray’ın eski ikinci başkanı Ali Dürüst de maçtan sonra çarpıcı açıklamalar yaptı. Dürüst, “Kara bir gün yaşadık. Demek ki son günlerdeki gündem hepimizi bir hayli etkilemiş. Bu işe hemen son vermemiz lazım. Esas işimiz olan sahaya geri dönmeliyiz. Herkese ve taraftara düşen, bugünü unutarak önümüze bakmaktır. Fatih Terim, milli takım polemiği Galatasaray’a zarar vermiştir. El birliği ile bu polemiği ve gündemi değiştirmemiz, bitirmemiz lazım” dedi. Dürüst, “Gündem nasıl değişir?” sorusuna ise “Bunu işin başındakiler bilir” yanıtını verdi.

‘SONUÇ MAÇI ANLATMIYOR’

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Şampiyonlar Ligi tarihinin en fazla takım (6) yöneten teknik adamı unvanının sahibi oldu. Maçı da değerlendiren İtalyan çalıştırıcı, “Sonuç mükemmel ama maçı anlatmıyor. İlk yarı Galatasaray çok iyi oynadı” diye konuştu.

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER