ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Eylül 2013 Cumartesi 08:45

Terim: 'Birileri rahat edecek diye imza atacak değilim'

Terim: Birileri rahat edecek diye imza atacak değilim

Fatih Terim milli takımın başına gelmesiyle ilgili yapılan eleştirilere sert çıktı. İşteTerim'in Zehir zemberek konuşması...


Sarı-kırmızılı takımın teknik patronu Fatih Terim, Antalyaspor maçı sonrası zehir zemberek açıklamalarda bulundu.
Milli Takımın başına gelmesiyle yapılan eleştirilere sert çıkan Terim, “Milli takımda Galatasaray, Galatasaray’da milli takım konuşmuyorum ama sözleşme ya da sözleşmeme konusu oldukça  uzadı” dedi.

Terim, “Ben 1974 yılında imza attım Galatasaray’a. Mukavelelerden bir tanesine bakmadım. Önümüzde o kadar zorlu maçlar var ki, oraya konsantre olacağımıza sözleşmeye odaklandık. Ben bunun böyle devam etmesinin zarar vereceğine inanıyorum” diye konuştu.

Galatasaray’ın kendisi için bir seçenek olmadığını dile getiren Terim, “Gel dediler, geldim. Git dedikleri zaman da direnirim. Ben bugüne kadar kurumsal bakmadım olaya. Daha önce de sözleşmem vardı benim şimdi de var. Bir kez olsun imzalanan kağıtların içini okumadım. Sadece bu kez tarafların ayrılması konusunda 15 günlük bir süre konmuştu, bunu 1 saate indirdim. Mukavelede ne yazıyor, ne koyuyorlar hayatım boyunca ilgilenmedim. Ne bundan önceki gelişlerimde, ne de kalışlarımda birilerinin içi rahat etsin diye imza atacak değilim” ifadelerini kullandı.

Terim,”Beni başkanla karşı karşıya getirecek bir konuma getirmesinler. Beni 40 yıldır tanıyorsunuz. Duruşumu, tavrımı... Bu yaklaşım aynı zamanda benim ahlak anlayışıma uymaz. 40 gündür yapmadım, yapmam da “ yorumunu yaptı.

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER