ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Ekim 2014 Pazartesi 20:57

Terim: Başarısızlık da benim

Terim: Başarısızlık da benim

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Çukurova Genç İşadamları Derneği'nce Hiltonsa'da düzenlenen toplantıda konuştu.


Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Adana'da olmaktan son derece mutlu olduğunu anlatarak, "Bu klasik bir söylem değil hakikaten insan kendi memleketinde kendini çok daha güzel hissediyor." dedi. Kendisinden randevunun 3 ay önce alındığını anlatan Terim, "Yani kürsüde sayılan başarılardan sonra 2016 Avrupa şampiyonasına başlarken 3 maçta 1 puan alan Fatih Terim de burda aynısı da benim. Başarısızlık da benim" diye konuştu.

Terim, Ceyhan'da doğduğu şeklindeki sözlere "Yav ben şurada ileride doğdum. Ceyhan'da filan doğmadım, bu nereden çıktı. Hayır ben Çınarlı mahallesinde doğdum. Hem de Adana'nın göbeğinde." dedi. Terim, 20 yaşına kadar Adana'nın örf ve adetleri ile yetiştiğini anlatarak, zaman zaman Adanalılığına verilen bazı şeyler olabildiğini söyledi. Terim, "Benim ağzıma küfür yakışmıyor, hiç yakışmıyor ama hak edenin üzerinde çok güzel duruyor." dedi.

Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya Terim'e toplantıya katılmasından dolayı teşekkür ederek Adana'nın değerlerine sahip çıkması gerektiğini bildirdi.

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER