ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Kasım 2014 Çarşamba 14:28

Telles Milli Takıma yeşil ışık yaktı

Telles Milli Takıma yeşil ışık yaktı

Galatasaraylı futbolcu Alex Telles, “Tabi ki Brezilya Milli Takımı’nda oynamak isterdim. Galatasaray’da oynamak o yol için güzel bir adım bence” dedi.


Sarı-kırmızılı takımın bugün gerçekleşen antrenmanı öncesi Brezilyalı futbolcu Alex Telles basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Telles, Türkiye ile Brezilya arasında gunü akşam oynanacak milli maç için, "Benim için güzel bir maç. Hem ülkem burada, hemde oynadığım ülkeyle maç yapılacak. Çok mutluyum. Tabi ki Brezilya Milli Takımı’nda oynamak isterdim. Galatasaray’da oynamak o yol için güzel bir adım bence” açıklamasını yaptı.

“FUTBOLDA HİÇBİRŞEY BELLİ OLMAZ”

‘Aurelio gibi Türk Milli Takımı’nda oynamayı düşünür müsün?’ şeklindeki bir soruya Alex Telles, “Her oyuncu kendi ülkesinin Milli Takımı’nda oynamak ister. Ailemle konuşuyorum. Türkiye’de insanların bize yaklaşımını, iyi niyetini. Futbolda hiçbir şey belli olmaz. Bunu zaman gösterecek” yanıtını verdi.

“HOCAMIZIN KARARINA SAYGI DUYUYORUM”

“Bir futbolcu her zaman oynamak ister” Diyen Brezilyalı sol bek, “Ne kadar geniş bir kadromuz olduğunu gösterir bu. Hocamızın kararına saygı duyuyorum. Bugün yapmam gereken her zaman çalışmak, hazır olmak. Sonrasındaki karar hocanındır” dedi.

“ÖNCELİK GALATASARAY”

Alex Telles, kendisine başka takımlardan transfer teklifinin gelip gelmediği sorusu üzerine, “Resmi olarak gelen bir şey yok ama bu tip haberler çıkıyor. Bu haberler beni daha çok motive ediyor. Benim için öncelik Galatasaray. Bir şeyleri iyi yaptığınız zaman mutlaka teklifler gelecektir ama Galatasaray’da mutluyum, buradayım” cevabını verdi.

“BAŞKANIMIZ SICAKKANLI BİR İNSAN”

Galatasaray’da geçen ay göreve gelen yeni yönetim hakkında da açıklamalar yapan sarı-kırmızılı sol bek, “Başkanımız geldiğinde beraber yemek yedik. Sıcakkanlı, Galatasaray’a yardım etmek için gelmiş bir insan. Abdürrahim beyi herkes bana çokça anlattı. Onla da çalışma fırsatı buldum. Şuan için olumlu bir hava olduğunu düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Galatasaray’ın ligdeki durumunu değerlendirmesi istenilen Alex Telles, “Lideriz ama eleştiriler olabiliyor. Ben, takım arkadaşlarımız, hocamız, hepsi çok değerli, kaliteli oyuncular. Kimsenin şüphesi olmasın, elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
 

KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER