ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Şubat 2014 Cuma 07:46

Tehdit mesajları yağdı

Tehdit mesajları yağdı

Galatasaray - Beşiktaş derbisinde penaltıya sebep olan Beşiktaşlı oyuncuya tehdit mesajları geliyor.


Galatasaray-Beşiktaş maçının üzerinden 6 gün geçti, yankıları bitmedi.

Habertürk'ün haberine göre, derbide Veysel Sarı’yı düşürerek penaltıya neden olan ve mağlubiyetin sorumlusu olarak gösterilen Beşiktaş’ın Kamerunlu stoperi Dany Nounkeu’nun maç sonrası cep telefonundan ve sosyal medyadan tehdit edildiği ortaya çıktı.

Bazı kendini bilmezlerin “Beşiktaş’tan çek git. Yoksa senin için iyi olmayacak” tarzında mesajlar atması üzerine paniğe kapılan Dany, konuyu ilk olarak Futbol Genel Direktörü Önder Özen’e aktardı.

Özen ve yönetim kurulu, Dany’e “Biz sonuna kadar senin arkandayız” deyince Kamerunlu derin bir nefes aldı. İlk etapta yasal işlem yapılmasını isteyen Dany’nin daha sonra bu kararından da vazgeçtiği öğrenildi.

Özen’in yanısıra başkan Fikret Orman ve ikinci başkan Ahmet Nur Çebi’nin desteğinden son derece mutlu olan Kamerunlu da yönetime, "Benim buraya kiralık gelmem bir şey değiştirmez." diyerek kendini şu sözlerle ifade etti:

"Bugüne kadar formasını giydiğim her takımda elimden gelen her şeyi yapmışımdır. Hiçbir oyuncu ekmek kazandığı yere ihanet etmez. Seneye Galatasaray’a döneceğim diye kesin bir şey yok."

"Burada da kalma ihtimalim yüksek. İsterlerse kalırım. Mağlubiyete benim kadar üzülen olmamıştır. Bilerek bu hareketi yapar mıyım?"

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER