ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Mart 2017 Pazartesi 16:28

TBF'den beş kadın takımının maçına erteleme

TBFden beş kadın takımının maçına erteleme

Federasyon, Fenerbahçe, Galatasaray, Bellona AGÜ, Yakın Doğu Üniversitesi ve Hatay Büyükşehir Belediyespor'un bazı lig maçlarında ertelemeye gitti


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Avrupa kupalarında mücadele eden kadın takımlarının ligdeki bazı maçlarını erteleme kararı aldı.

TBF'den yapılan açıklamada, FIBA Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final mücadelesi veren Fenerbahçe ile FIBA Avrupa Kupası'nda yarı finalist olan Galatasaray, Bellona AGÜ, Yakın Doğu Üniversitesi ve Hatay Büyükşehir Belediyespor'un lig maçlarında erteleme kararı alındığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin 15 Mart Çarşamba günü İspanyol ekisi Parfumerias Avenida ile karşılaşacak olması nedeniyle, sarı-lacivertli ekibin 20. haftadaki Mersin Büyükşehir Belediyespor maçının 22 Mart Çarşamba gününe, FIBA Avrupa Kupası'nda mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı 21. hafta müsabakasının ise ileri bir tarihe ertelendiği aktarıldı.

FIBA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükselen Bellona AGÜ, Galatasaray, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Yakın Doğu Üniversitesi'nin 22. hafta karşılaşmalarının da ileri bir tarihte oynanmasına karar verildiği ifade edildi.

Ligin 22. haftasındaki Galatasaray-Bellona AGÜ, Yakın Doğu Üniversitesi-İstanbul Üniversitesi ve Hatay Büyükşehir Belediyespor-Mersin Büyükşehir Belediyespor maçlarının oynanacağı tarihlerin, daha sonra TBF Ligler Direktörlüğü tarafından ilan edileceği duyuruldu.

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER