ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ağustos 2013 Çarşamba 11:50

Tatvan Gençlerbirliği, Dersimspor maçına hazırlanıyor

Tatvan Gençlerbirliği, Dersimspor maçına hazırlanıyor


Bitlis’i Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil eden tek takım olan Tatvan Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası Ön Eleme Turu'nda hafta sonu karşılaşacağı Dersimspor maçının hazırlıklarını Tatvan'da yaptığı çalışmalarla sürdürüyor.

Teknik Direktör Recep Bayık, yönetimindeki Tatvan Gençlerbirliği, Tatvan Şehir Stadyumu'nda antrenman, ısınma hareketleri ve taktik çalışmalarıyla çalışmaları devam ettiriyor. Tatvan Şehir Stadyumu'nda 1 Eylül Pazar günü yapılacak olan maç için iddialı olduklarını belirten Kulüp Başkanı Muhsin Obalı, sporcuların gereken maç için gereken çalışmaları yaptığını ve takımın maçtan galip olarak ayrılacağına inandıklarını söyledi.

Tatvan Gençlerbirliği olarak gerek Türkiye Kupası'nda gerekse BAL Ligi'nde başarılı olmak için hem yurt içi hem de yurt dışından profesyonel ve amatör sporcu transfer ettiklerini anlatan Başkan Obalı, "Tek hedefimiz pazar günü sahamızda oynayacağımız Dersimspor maçını alıp bir üst tura çıkmaktır. Bunun için de sporcularımıza güvenimiz sonsuz. İnşallah maçı alır ve bir üst tura çıkar ve ilçemize yeni bir başarı kazandırırız. Ben şimdiden tüm taraftarlarımızı maç günü takımımızı desteklemeye davet ediyorum." diye konuştu.

Teknik Direktör Recep Bayık ise, takımla birlikte her gün idman yaptıklarını anlattı. Takımın her geçen gün oturduğunu ve takımın daha uyumlu hale geldiğini ifade eden Bayık, Dersimspor'la oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçı içinde iddialı konuştu.

Dersimspor'la Tatvan'da dostluk havasında ve spora yakışır bir maç yapmak istediklerini dile getiren Recep Bayık ise yaptığı açıklamada, "Maçı almak için var gücümüzle mücadele edeceğiz." diyerek, konuşmalarına şöyle devam etti:

"Karşılaşma öncesi yavaş yavaş hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Yaptığımız idmanlarla da takımın daha uyum içinde olmasını sağlıyoruz. Gerek yaptığımız transferler gerekse yapacağımız transferle takımımız adından söz ettirecektir. Bunun içinde Türkiye Kupası maçını çıkış olarak görüyoruz. Sporcularımız bu maçı almak için çok çalışıyorlar. Hedefimiz her alükarda maçı alıp bir üst tura çıkmaktır. Gerek yönetim gerekse takım olarak biz bu başarılar için kenetlendik. İnşallah maç günüde hiçbir aksilik yaşanmazsa maçtan galip ayrılıp Tatvan’ımıza yeni bir gurur yaşatmak istiyoruz."

Takım Kaptanı Emrullah Akıntı da takım olarak galibiyet için kenetlendiklerini dile getirdi. Hafta sonu yapılacak olan maça tüm taraftarları davet eden akıntı, taraftarlara galibiyet coşkusu yaşatmak istediklerini ifade etti.

Takım oyuncularından Vedat Çoban ve Bilal Çelebi de, maça hazır olduklarını dile getirerek yapılacak olan maçın dostluk havasında geçmesi ve maçta iyi olan tarafın kazanması temennisinde bulundu.








KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER