ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Kasım 2014 Pazartesi 15:15

Taraftarlar herkesi göreve çağırdı

Taraftarlar herkesi göreve çağırdı

ESKİŞEHİRSPORLU taraftarlar, ligdeki kötü gidişe son vermek için herkese görev düştüğünü belirtti, "Bu takıma sevdalı her kim varsa Eskişehirsporumuz'un geleceği adına ciddi kararlar alıp ellerini taşın altına koyması gerekiyor" dedi.


ESKİŞEHİRSPORLU taraftarlar, ligdeki kötü gidişe son vermek için herkese görev düştüğünü belirtti, "Bu takıma sevdalı her kim varsa Eskişehirsporumuz'un geleceği adına ciddi kararlar alıp ellerini taşın altına koyması gerekiyor" dedi.

Atatürk Stadyumu Açık Tribün önünde toplanan Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) üyeleri, yaptıkları açıklamada Eskişehirspor'un ligdeki kötü gidişinin net bir şekilde görüldüğünü söyledi. Sıkıntının her geçen gün büyüdüğünü ifade eden taraftarlar, şunları söylediler:

"Büyük camialar, bizim bugün yaşadığımız 50'nci yılımız gibi özel dönemlerde önlerine büyük hedefler koyarken, şampiyonluklar hedeflerken, biz küme düşmeme hesapları yapıyoruz. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın da kötü gidişattan kendine pay çıkarması gerekmektedir. Taraftarın desteğini göstermediğinden bahsediyor ama oynadığımız son 24 maçta alınan sadece 4 galibiyet var. Peki takım niye havaya girmiyor? Haftalardır hakem hatalarından göz göre göre puanlar kaybediliyor. Çıkıp da kulübün haklarını koruyamadılar. Unutmayalım başka Eskişehirspor yok. Düşersek bizi nelerin beklediğini herkes biliyor. O yüzden iş işten geçmeden harekete geçelim ve ellinci yılımızı kendimize zehir etmeyelim."


 

 

 







 

KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER