ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Nisan 2013 Çarşamba 11:13

“Taraftara ihtiyaç olursa fabrikaları tatil ederim”


Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak’ın Süper Lig yolunda önemli bir avantaj yakalayan takımlarına destek vereceğini açıkladığı söyledi. Eren, “Sayın Hacı Boydak beni aradı ve ellerinden gelen desteği vereceklerini belirttik. Biz sevindik. Hatta Sayın Hacı Boydak, taraftar desteğine ihtiyaç olursa fabrikaları tatil ederek işçilerle birlikte maça geleceğini söyledi.” dedi.

PTT 1. Ligi’nde mücadele eden Kayseri Erciyesspor, ligdeki liderliğini sürdürmeye devam ediyor. Ligin bitimine 6 hafta kala Süper Lig'e çıkma adına önemli avantaj yakalayan mavi - siyahlı ekibin yöneticileri, şehirden hem maddi hem de özellikle manevi destek bekliyor. Kayseri’nin yine Süper Lig’de iki takımı olduğu bir dönemi yaşayacaklarını aktaran Kulüp Başkanı Ziya Eren, lig başından beri inandıkları Süper Lige yükselme sevincini yaşamaya az bir süre kaldığını anlattı. Eren, bu süreçte şehir desteğini de arkalarına almak istediklerini anlatarak, şu bilgileri verdi:

“Denizlispor maçı öncesi Sayın Hacı Boydak bey beni aradı ve deplasmandaki Denizlispor maçının giderlerini tamamen üstlendiğini söyledi. Bu şekilde bize destek verdiler. Bundan sonrasında da sürekli takımı destekleyeceğini, bayrakla süslenme konusunda gerekli olan maddi manevi desteği vereceklerini belirtti. Hatta Hacı Bey, 'Taraftar sıkıntısı olduğunda fabrikalarımızı tatil eder, işçilerimizle maça geliriz' dedi. Kendilerine bu destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Biz kulüp olarak sahip çıkılmasını istiyoruz. Para anlamında değil sadece. Herkesin bize inanması adına bu destek çok önemlidir.”

POLİS HAFTASI İÇİN ÖZEL GÜN

Bu arada Ziya Eren, 10 Nisan Polis haftası nedeniyle kulüplerinin Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ile birlikte bir etkinlik düzenleyeceğini söyledi.

Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Torku Konyaspor maçı öncesinde Kayseri polis teşkilatındaki Yunus ekiplerinin bir gösteri yapacağını belirtti. Mehter takımının yanı sıra mahalli sanatçıların da konser vereceğini dile getirdi.
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER