ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Temmuz 2013 Perşembe 11:28

Taraftar kalmasını çok istiyor ama...

Taraftar kalmasını çok istiyor ama...

Fenerbahçe’deki geleceği belirsiz olan Slovak yıldızın lüks otomobilini ülkesine gönderirken, İstanbul’da sadece bir haftalığına araba kiraladığı ortaya çıktı.


Bruno Alves, Michal Kadlec ve Samuel Holmen’in takıma katılımıyla Fenerbahçe’de yabancı sayısının 11’e ulaşmasının ardından gözler Miroslav Stoch ve Milos Krasic’e çevirildi.

Sarı-lacivertli taraftarlar kötü bir sezon geçirmesine rağmen Stoch’un takımda kalmasını istiyor. Ancak Slovak oyuncu için kulübe ciddi tekliflerin geldiği öğrenildi.

Aykut Kocaman ile geçen sezon yıldızı bir türlü barışmayan Stoch tekliflerle ilgili kararını kamptan sonra verecek. Yeni Teknik Direktör Ersun Yanal’ın kendisine olan yaklaşımı ve sistemini gördükten sonra rotasını çizecek olan genç futbolcu önümüzdeki sezon kesinlikle yedek beklemek istemiyor.

TEKLiFLER ALIYOR

Sezon bittikten sonra İstanbul’daki lüks aracını ülkesine yollayan Stoch’un, Fenerbahçe’deki geleceğiyle ilgili kararsızlık yaşadığını gösteren en önemli olay İstanbul’da sadece 1 haftalığına araba kiralaması oldu. Topuk Yaylası kampı başlayana kadar antrenmanlara gidip, gelmek için bir otomobil kiralayan Slovak futbolcu, sarı-lacivertli takımdaki durumuyla ilgili kesin kararını İstanbul’a dönüşte verecek.

Stoch, Fenerbahçe’de kalırsa son model arabasını ülkesi Slovakya’dan geri getirecek. Aksi halde kendisine gelen tekliflerden birini değerlendirerek sarı-lacivertli takımla yollarını ayıracak.
 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER