ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Mayıs 2013 Pazartesi 09:36

Taffarel'den Kocaman'a provokasyon cevabı!

Taffarelden Kocamana provokasyon cevabı!

Galatasaray yardımcı antrenörü Claudio Taffarel, Kadıköy'e şampiyon olarak geldiklerini ve şampiyon olarak döndüklerini söyledi. Taffarel, Aykut Kocaman'ı suçladı.


Sarı-kırmızılı takımın deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Taffarel, "Burada futboldan bahsetmek isterdik. Bizim gördüğümüz bir görüntü vardı. Futbolun önüne geçen şeyler vardı. Bu tip şeylerin bitmesi lazım. Ne yazık ki bu statta hep bunu yaşıyoruz. Futbolun önüne geçen provokasyonlar oldu. Sahaya atılan şişeler, provokasyonlar. Sahada olmaması gerekenler oldu. Hakem hakkında konuşmak istemiyorum. Hakem hatalı kararlar verdi. Tabii ki biz buraya şampiyon olarak geldik şampiyon olarak dönüyoruz. Kazanmak isterdik ama olmadı. Sezon başlarken amaç şampiyonluktu bunu başardık. O yüzden bu maçın kaybedilmesi çok abartılmamalı. Biz şampiyon olmayı başardık." diye konuştu.

AYKUT KOCAMAN PROVOKASYON YAPTI

Bir gazetecinin "Saha içinde provokasyon yapan kimdi?" sorusuna ise yardımcı hoca, "Provokasyonlar daha üst seviyelerde belli oluyor. Mesela Aykut Kocaman'ı söyleyebiliriz. Rakip takımın hocasına maç öncesi hoş geldin denir. Başarı dilenir. Hatta en azından selam verilir. Bunların hiçbiri yaşanmadı. Saha içinde de Emre'yi gösterebiliriz. Emre hep yardımcı antrenörlerle yakışığı olmayan sözler söyledi."

AYKUT KOCAMAN NE DEMİŞTİ?

Bir gazetecinin "Galatasaray geçen hafta şampiyon oldu. Saha içindeki kutlamalar provokasyon değil mi ?" sorusuna ise Brezilyalı hoca, şunları dile getirdi:

"Kesinlikle provokasyon değil. Sezon bitmeden şampiyon olmuş bir takım var. Önünde iki tane maçı var. Her maça şampiyon olarak gidiyor. Her maçtan sonra şampiyonluğu kutlamaya hakkı olan bir takım var. Aslında provokasyon diyorsa geçen yaşananları göz önüne getirebiliriz. Geçen yıl burada kupa bile verilmiyordu. Kupayı almak istediğimiz zaman ışıklar söndürüldü. Galatasaray rakibi ile dalga geçmeye gelseydi provokasyon olurdu. Biz burada ciddi oynadık. Hiçbir şekilde provokasyon yapıldı. Şampiyon olduktan sonra her hafta kutlamak bizim hakkımızdır."
 

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER