ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Mart 2013 Pazartesi 15:40

Süper Lig'de Yılmaz Vural kasırgası

Süper Ligde Yılmaz Vural kasırgası

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Sanica Boru Elazığspor ile lige damgasını vurdu.


 

Sanica Boru Elazığspor teknik direktörü Yılmaz Vural hiç şüphesiz Türk futbolunun en renkli simalarından. Düşürdüğü takımlar burdan köye yol olsa da Yılmaz hoca ateş hattındaki takımların başına geçip onları ligde tutması ile ön plana çıkan bir isim.

FENERBAHÇE ELİNDEN ZOR KURTULDU TRABZONSPOR'U DAĞITTI

Süper Lig'de son olarak Sanica Boru Elazığspor'un teknik patronu olan ve ikinci devrenin başlamasıyla büyük çıkış yakalayan Gakkoşlar ilk iki haftada ligin tozunu atarken sonraki haftalarda da istikrarını korudu. İlk hafta Fenerbahçe karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen son dakikada yediği golle sahadan beraberlikle ayrılan bordo beyazlılar ikinci haftada ise Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti.

ŞENOL GÜNEŞ'İ TAHTINDAN ETTİ

Bordo mavilileri çok net bir skorla deviren Yılmaz hoca ve talebelerinin bu galibiyeti Şenol Güneş'in istifasını getirdi.

8 HAFTADA 4 GALİBİYET

İkinci devrede 8 haftada 4 galibiyet 2 beraberlik 2 de mağlubiyet alan bordo beyazlılar bu devrenin öne çıkan takımı oldu. Son hafta kendi evinde rakibi Orduspor'u 1-0'la geçen Elazığspor artık Yılmaz Hoca'nın deyimiyle "Kepaze bölgesinden" uzakta. Sadece Bursaspor ve Beşiktaş'a mağlup olan Yılmaz Vural'ın talebeleri ligin ateş hattından kendilerini yukarı çıkarmasını bildi.

Bülent Uygun'un takımdan ayrılmasıyla yerine geçen Yılmaz Vural, hiç şüphesiz ki, taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. Daha önce Kasımpaşa'yı da ligin dibinden alarak üst sıralara taşıyan Vural aynı başarıyı bu kez de Gakkoşlar'la başardı.
 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER