ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Ağustos 2014 Pazartesi 14:54

Süper final öncesi son durumlar

Süper final öncesi son durumlar

Fenerbahçe ve Galatasaray sezon öncesi Süper Kupayı almak için sahaya çıkıyor.


 

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında 25 Ağustos Pazartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan dev derbiyi Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

FENERBAHÇE-GALATASARAY SÜPER KUPA FİNALİ

TARİH: 25 Ağustos Pazartesi

STAT: Manisa 19 Mayıs Stadı

YAYIN: ATV

SAAT: 20.30

 

Fenerbahçe'de son durum

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, TFF Süper Kupa'da yarın Manisa'da Galatasaray ile yapacakları maça ilişkin, ''İki senedir alamadığımız kupayı camiamıza armağan etmek istiyorum'' dedi.

Kartal, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında , yarınki müsabakada Soma'da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine futbolla bir nebze de olsa teselli vermeye çalışacaklarını belirterek, "Bu bölgedeki insanları fair-play çerçevesinde futbolun güzelliklerini sahaya yansıtarak mutlu etmeye çalışacağız. 'Soma kazansın' diyorum. Galatasaray camiasına ve teknik direktör Prandelli'ye yeni sezon için başarılar diliyorum" diye konuştu.

Bir gazetecinin, Diego Ribas ile ilgili sorusuna Kartal, "Diego, takımla 2 antrenmana çıktı. Yüzde yüz hazır olmadığı için yarın oynamayacak. Kendisiyle görüştüm, kendisi bunu saygıyla karşıladı. Çok önemli oyuncumuz ama zamanı gelince oynayacak" yanıtını verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli:

 "Sadece futbol oynayıp, eğlendirmeye değil, Soma için geldik. Fair-play çerçevesinde oynamaya çalışacağız. Faullü oynamak istemiyorum. Ailelere, yetimlerine iyi maç izlettirmek istiyoruz. İsmail Kartal'a da başarılar diliyorum" diye konuştu.

Prandelli, Sneijder'ın dünya kupası maçlarını sakatlıkla tamamladığını hatırlatarak, ''O yüzden kendisini 2-3 günde özel bir programla takip ettik. Sneijder, yarın ilk 11'de oynayacak ve seyretme şansınız olacak. Kendisi çok istekli bir futbolcu. Futbola aç bir oyuncu. Bu da bizim için çok iyi" dedi.

Fenerbahçe-Galatasaray maçının genellikle gergin geçtiğinin hatırlatılmasına karşılık Prandelli, son oynanan maçı izlediğini ve bunun gördüğünü, bu konuda futbolcularla konuştuğunu söyledi.

Prandelli, "Futbolda hep agresif takım severim ama bunun fair play çerçevesinde olmasını vurguladım. Umarım her şey yolunda gider ve güzel bir maç seyrederiz" diye konuştu.

 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER