ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Ağustos 2013 Salı 23:52

Stoch'a Devler Ligi haram!

Stocha Devler Ligi haram!

Schalke ile deplasmanda 1-1 berabere kalan PAOK, evinde 3-2 mağlup olarak Devler Ligi'nden elendi ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etme hakkı kazandı.


Fenerbahçe'den kiralık olarak Miroslav'ın Stoch'un da forma giydiği PAOK, sahasında 1-1'in rövanşında Schalke'ye 3-2 mağlup oldu.

Stoch'un ilk 11'de başladığı maça iki takım da kontrollü başladı. İlk maçın skorundan dolayı mutlaka gol bulması gereken Schalke devre sonlarına doğru baskısını arttırdı ve golü de buldu. 43. dakikada yeni transfer Adam Szalai takımını öne geçirdi ve devrenin skorunu belirledi 0-1.

İkinci yarıda PAOK daha çok yüklendi ve beraberliği sağladı. 53. dakikada Athanasiadis'in köşeye şutunda top ağlarla buluştu 1-1. 63. dakikada Jermaine Jones maçtaki ikinci sarı kartını görüp oyundan atıldı ve Schalke 10 kişi kaldı.

67. dakikada sahneye çıkan Julian Draxler, düzgün bir vuruşla Schalke'yi tekrar öne geçirdi 1-2. 79. dakikada ise Stoch'un pasında Katsouranis topla buluştu ve düzgün bir vuruşla skoru tekrar eşitledi 2-2. 90. dakikada Schalke'de Szalai kendisinin ikinci ve takımının üçüncü golünü atarak maçın skorunu belirledi 2-3.
 

DİĞER SONUÇLAR:
Arsenal     2 - 0     Fenerbahce
Austria Wien     2 - 3     Dinamo Zagreb
Basel     2 - 0     PFC Ludogorets Razgrad
Legia Warszawa     2 - 2     Steaua Bucuresti
PAOK Thessaloniki FC     2 - 3     Schalke 04

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER