ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ağustos 2013 Çarşamba 18:22

Spor Toto Türkiye Kupası kura çekimi tekrarlandı


23 Ağustos'ta çekilen Spor Toto Basketbol Türkiye Kupası kurası Türkiye Basketbol Federasyonu merkez binasında tekrarlandı.

Daha önceki kura çekimi sonrasında aralarında Galatasaray Liv Hospital'ın da yer aldığı bazı kulüpler tarafından yapılan uyarılar neticesinde son dört takıma yönelik kura çekiminin tekrarlanmasına karar verilmişti.

Gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında Trabzonspor Basketbol A Grubu'na, Aliağa Petkim B Grubu'na, Erdemirspor C Grubu'na ve Türk Telekom da D Grubu'na yerleşti.

Çekilen kuraya göre Galatasaray Liv Hospital'ın yer aldığı grupta son durum şu şekilde oluştu;

B Grubu (Uşak)
Uşak Sportif
Galatasaray Liv Hospital
Beşiktaş
Aliağa Petkim

Galatasaray Liv Hospital hatalı kurada ikinci torbadan Beşiktaş, dördüncü torbadan ise Trabzon Basketbol ile Uşak Sportif ile eşleşmiş ve B Grubu'nda yer almıştı.

Galatasaray Liv Hospital'ın Türkiye Kupası eleme grubu maçları 4 - 6 Ekim tarihleri arasında Uşak şehrinde oynanacak. Galatasaray Liv Hospital'ın ilk maçında 4 Ekim Cuma günü Beşiktaş ile mücadele edecek.

Galatasaray Liv Hospital'ın maç programı şöyle:

4 Ekim Cuma
Beşiktaş - Galatasaray Liv Hospital

5 Ekim Cumartesi
Galatasaray Liv Hospital - Aliağa Petkim

6 Ekim Pazar
Galatasaray Liv Hospital - Uşak Sportif

Dört grupta ilk iki sırayı alan takımların yer alacağı kupanın sekizli final karşılaşmalarının yeri ve tarihini Türkiye Basketbol Federasyonu daha sonra açıklayacak.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER