ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Nisan 2017 Perşembe 01:00

Spor İçin Bayanlara Özel Tasarımlar

Spor İçin Bayanlara Özel Tasarımlar

Lescon, bayanları spor yapmaya teşvik eden, birbirinden çekici ürünlerle karşınıza çıkıyor. Farklı özelliklerle öne çıkan birbirinden şık spor ayakkabı modeli, egzersizlerinizi daha konforlu hale getiriyor.


Spor İçin Bayanlara Özel Tasarımlar

Lescon, bayanları spor yapmaya teşvik eden, birbirinden çekici ürünlerle karşınıza çıkıyor. Farklı özelliklerle öne çıkan birbirinden şık spor ayakkabı modeli, egzersizlerinizi daha konforlu hale getiriyor.

Lescon, ürettiği tüm bayan spor ayakkabı tasarımlarında modern ve kadınsı çizgileri bir arada barındırıyor. Hareketin dinamizmini yansıtan renklerle harmanlanan ayakkabı modelleri, birbirinden şık eşofmanlarla kombinlenebiliyor. Günlük ayakkabı olarak da kullanılabilen spor modeller, kot pantolonlarınızla ya da diğer günlük giysilerinizle uyumlu görünüm sergiliyor ve günün her anında rahatlık sağlıyor.

Yeni Nesil Ayakkabı Teknolojileri Lescon Gücünü Yansıtıyor

Tüm Lescon bayan spor ayakkabı modelleri, adımlarınıza enerji kazandıran yeni nesil teknolojilerle donanıyor. Koşu yaparken ayağınıza mükemmel yastıklama sağlayan Airtube modelleri, özel geliştirilen taban sisteminde hava basıncını kullanıyor. Ayak tabanının her noktasına etkili destek sunan sistem, her adımınızın bir öncekinden daha güçlü olmasını sağlıyor.

Şehir yaşamından kaçıp doğayla baş başa spor yapmanın keyfine varmanız için bayan spor ayakkabı modelleri, her türlü zemin koşuluna dayanıklı üretiliyor. Yazın çiçek açan, kışın karın büyüsüyle kaplanan parklarda siz şehrin gürültüsünden uzaklaşarak dinamizmin keyfini yaşarken ayaklarınız konforun tadını çıkarıyor. Zemin tutuşunu en üst seviyeye çıkaran dış taban dizaynı, esnek ve dayanıklı yapısıyla hareket özgürlüğü sunuyor.

Farklı Sporlar İçin Özelleştirilmiş Lescon Tasarımları

Lescon spor ayakkabı bayan anatomisi göz önüne alınarak hazırlanıyor. Ayağınıza mükemmel oturan ayakkabı kalıpları, size özel tasarlanmış hissi uyandırıyor. Her ortamda güçlü yapısını şık ve modern çizgilerle birleştiren Lescon, farklı spor alanlarının özel ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunuyor. Doğada ya da salonda kullanılabilecek farklı modeller, kendilerine has detaylarla zenginleşiyor.

Koşu sırasında ayaklarınızın düzenli bir ritmle hareket etmesi için koşu ayakkabıları, adımlarınızı destekliyor ve daha seri şekilde adım atmanıza yardımcı oluyor. İster koşu bandında isterseniz de dış mekanda kullanabileceğiniz dayanıklı modeller yer alıyor. Sıçramanın ön planda olduğu basketbol için tasarlanan bayan spor ayakkabı modelleri, mükemmel yastıklama sistemleri ile öne çıkıyor. Ani hareketlere karşı topuk ve bilek desteği sağlayan basket ayakkabıları, performansınızı ileri seviyeye taşıyor.

Dağlarda, tepelerde ya da orman içlerinde dolanırken neyle karşılaşacağınız belli olmuyor. Her türlü zemin koşulunda sağlam yapılarıyla dikkat çeken trekking ayakkabıları tam da böyle zamanlar için tasarlanıyor. Zorlu hava koşullarına, yüksek ya da düşük sıcaklıklara karşı direnç gösteren bayan trekking ayakkabı modelleri, uzun ve zorlu yollarda ayaklarınıza ihtiyaç duyduğu gücü ve desteği sağlıyor.

Hem Egzersizde Hem Günlük Yaşamda Lescon Yanınızda

Rahatlıklarının yanı sıra yürüyüş için özel tasarlanan bayan spor ayakkabı modelleri, şık görünümleriyle de dikkat çekiyor. Giysilerinize enerji katan renkler, dinamik tarzınızı yansıtıyor. Sade ve ciddi modeller, klasik tarzdaki giysilerinizle uyum sağlıyor. Günlük hayatın koşuşturmacası içinde ayaklarınızın konforunu ve sağlığını önde tutan bayan yürüyüş ayakkabıları https://www.lescon.com.tr/bayan-yuruyus-ayakkabisikategori sayfasındaesnek yapılarıyla hareketlerinize uyumlu bir şekilde kıvrılıyor. Taban kalınlığı değişen modeller, yürüyüş alışkanlığınıza göre farklı seçenekler sunuyor.

Esnek yapılarıyla diğer bayan spor ayakkabı modelleri arasından öne çıkan fitness ürünleri, spor salonlarında yapılan çeşitli egzersizler için ideal kullanım sunuyor. Renk ve desen seçenekleri sunan tasarımlar, pek çok farklı spor kıyafetinizle kombin yapmanıza olanak sağlıyor. Egzersiz anında güçlü duruşuyla çalışmanızı desteklerken bir yandan da modern çizgilere sahip dizaynı, tarzınıza dinamizm kazandırıyor.

Güç ve rahatlığı bir araya getiren Lescon spor ayakkabı bayan modellerinde kadınsı çizgilere yer veriyor. Konforunuzdan ödün vermeden tarzınızı yansıtabileceğiniz pek çok model bulunuyor. Sevdiğiniz spor dalına ve günlük alışkanlıklarınıza en iyi uyum sağlayan ürüne, seçenekler arasında karşılaştırarak Lescon güvencesiyle hemen sahip olabilirsiniz.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER