ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Nisan 2013 Perşembe 14:36

Şota: İyi bir sonuçla dönmek istiyoruz

Şota: İyi bir sonuçla dönmek istiyoruz

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında yarın Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.


Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 11:00'da başladı ve 1 saat sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular, 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. Antrenman, taktik çalışmalarının ardından sona erdi.
Kulüp doktoru Cem Ergenç gözetiminde tedavileri süren Djalma Campos ve Elyasa Süme antrenmana katılmadılar.

Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Kasımpaşa, öğle saatlerinde hava yolu ile Antalya'ya hareket edecek.

TEKNİK DİREKTÖR ARVELADZE: "İYİ BİR SONUÇLA DÖNMEK İSTİYORUZ"
Teknik direktör Shota Arveladze, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, her maçın kendileri açısından çok önemli ve farklı olduğunu belirterek, "Bu tip maçlar kazanıldıkça önem kazanıyor. Son iki haftada Beşiktaş'ı ve Bursaspor'u mağlup ettikten sonra Avrupa Kupaları'na katılabilme adına önemli bir yol aldık. Bu açıdan bu maçı da kazanırsak, çok anlamlı bir 3 puan olur. Tabii ki karşımızda ligin en iyi takımlarından biri var, çok iyi hücum yapıyorlar ve mücadele ediyorlar. Özellikle ilk yarıda çok iyi bir Antalyaspor izledik. Bizim için çok zor bir deplasman maçı olacak. Maçlar ne kadar zor olursa, herkes o kadar güzel futbol izler. Deplasmandaki baskıdan çıkabilmemiz çok önemli. İnşallah iyi bir sonuçla İstanbul'a geri döneriz" şeklinde konuştu.

ADEM BÜYÜK: "KASIMPAŞA'DA ÇOK MUTLUYUM"
DHA'ya özel konuşan Adem Büyük, Kasımpaşa'da olduğu için çok mutlu olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
"Artvin Hopaspor'dan sonra bir amatör takımla anlaşım. Arhavispor, bizim bölgemizin bir takımıydı. Orada hem A takımda, hem de genç takımda oynuyordum. Amatör olarak daha sonra Beşiktaş'a genç takım seçmelerine gittim. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonraki serüvenim, Kasımpaşa'ya gelişim, gerçekten çok uzun ve anlamlı bir hikaye. Şimdi burada olduğum için mutluyum. Kariyerimin en iyi dönemi çıkış yakaladığım Altay, ama daha sonra sırasıyla Mersin İdmanyurdu ve Kasımpaşa. Ama buranın benim için daha çok anlamı vardı. Çünkü burada kolay bitireceğimiz ligi zor bitirdiğimiz için bu yönden burası daha anlamlı gibi geliyor bana."

"SÜPER LİG'DE EN BEĞENDİĞİM FUTBOLCU WEBO"
Spor Toto Süper Lig'de en beğendiği futbolcunun Webo olduğunu da söyleyen Adem Büyük, şöyle konuştu:
"Süper Lig'de en beğendiğim futbolcu Webo. Bunu her yerde söylüyorum. Webo benim için bu ligin üzerinde bir oyuncu. Kendi mevkim olması itibarıyla söylüyorum tabii, onun dışında da Fernandes."

"KASIMPAŞA DA BÜYÜK BİR TAKIM OLMA YÖNÜNDE HIZLA İLERLİYOR"
Her futbolcunun büyük takımlarda oynamak istediğini söyleyen Adem Büyük, "Kasımpaşa da büyük bir takım olma yönünde hızla ilerliyor. Büyük takımlarda oynama hayaline sahip futbolcular ileride Kasımpaşa'da oynayabilir. Kulübüm izin verdiği sürece ve iki kulübün menfaatleri doğrultusunda ben de daha büyük bir kulüpte oynamak isterim" dedi.
 

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER