ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Eylül 2014 Salı 12:57

Soma’ya 4 okul birden yaptıracak

Somaya 4 okul birden yaptıracak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, maden faciasında 301 işçinin hayatını kaybettiği Manisa’nın Soma ilçesine 4 okul birden yaptıracak


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, maden faciasında 301 işçinin hayatını kaybettiği Manisa’nın Soma ilçesine 4 okul birden yaptıracak.

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa Öğretmenevi’nde düzenlediği basın açıklaması ile gelenek haline getirdiği yıllık faaliyetlerini açıkladı. İktidar partisinin milletvekili olarak Soma için her zaman çalıştıklarını belirten Özdağ, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in Soma’ya 4 okul yaptıracağı müjdesini verdi. Özdağ, “Bizler Soma için çalışmalarımızı kazanın meydana geldiği ilk günden beri sürdürüyoruz. Bu kapsamda çalışmalarımız var. TFF ile birlikte görüşüldü. Sağ olsunlar Sayın TFF Başkanımız Yıldırım Demirören 1 Kırkağaç’a olmak üzere 4 okul yaptırmayı kabul etti. Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanımızla görüşüldü. 14 dönümlük arazi kamulaştırılması sağlandı. Türkiye’nin en büyük gençlik merkezi Manisa Soma’ya yapılıyor” dedi.

 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER