ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 01 Ağustos 2014 Cuma 08:55

Soma yararına oynadılar

Soma yararına oynadılar

Fenerbahçe ile İngiliz ekibi Sheffield United arasında Soma yararına oynanan hazırlık maçı ev sahibi takımın 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.


Fenerbahçe ile İngiliz ekibi Sheffield United arasında Soma yararına oynanan hazırlık maçı ev sahibi takımın 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Dünyanın en eski stadı olarak bilinen "Bramall Lane"in ev sahipliğinde gerçekleştirilen maçta Fenerbahçe'nin golünü 11. dakikada Pierre Webo kaydederken, rakip takımın golünü ise 74. dakikada Chris Porter ile 90. dakikada Collins attı.

Fenerbahçe maça Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Raul Meireles, Emre Belözoğlu, Diego Ribas, Moussa Sow ve Pierre Webo on biri ile başladı.

Maça hızlı başlayan sarı lacivertli ekip karşılaşmanın 11. dakikasında Caner'in soldan ortasında Webo'nun kafayla kaydettiği golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken, ikinci yarının ilk dakikalarında da etkili bir performans gösteren Fenerbahçe, Sow ve Diego ile girdiği gol pozisyonlarından yararlanamadı. İlerleyen dakikalarda İngiliz ekibinde, 75. dakikada Porter ile 90. dakikadfa Collins'in golüyle maçtan 2-1 galip ayrıldı.

İlk yarıda değişikliğe gitmeyen teknik direktör Ersun Yanal, ikinci yarıda 11 değişiklik yaptı. Ersun Yanal ikinci yarının başında kaleci Volkan Demirel'in yerine Mert Günok, orta sahada Mehmet Topal ve Meireles'in yerine Alper Potuk ile Selçuk Şahin, savunmada da Bekir İrtegün'ün yerine Michael Kadlec'i oyuna aldı. Maçın devamında da Mehmet Topuz, Hasan Ali Kaldırım, Cristian Baroni, Serdar Kesimal, Muhammet Akarslan, Hakan Cinemre ve Samuel Holmen forma şansı buldu.






 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER