ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Ekim 2014 Pazartesi 23:33

"Şok edici bir mağlubiyet aldık"

"Şok edici bir mağlubiyet aldık"

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic: "Şok edici bir mağlubiyet aldık, çok büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz"


Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 3-2 yenildikleri Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçına ilişkin, "Şok edici bir mağlubiyet aldık, çok büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz" dedi.

Bilic, maçın ardından katıldığı basın toplantısında hiç beklemedikleri bir mağlubiyet almanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Maçı kaybetmelerinde karşılaşmanın büyük bölümünü 10 kişi oynamalarının etkisi olduğunu vurgulayan Bilic, şunları kaydetti:

"Şok edici bir mağlubiyet aldık, çok büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz. İlk yarıda çok büyük bir performans ortaya koymasak da önemli fırsatlar yakaladık. Ancak bunları değerlendiremedik. İkinci yarıda çok daha iyiydik, çok daha iyi başladık, çok büyük bir karakter ortaya koyduk. Oyunun büyük kısmında 10 kişi oynamamıza rağmen 1-0'dan sonra skoru 2-1'e getirmesini bildik. Kazanmaya da çok yakındık ama çok büyük hatalar yaptık. Bunu konsantrasyon eksikliği veya fiziksel düşüşe bağlayabilirsiniz. Kaybettik, kesinlikle çökmeyeceğiz. Hala zirvedeyiz bunu unutmamak lazım. Bu maçı geride bırakıp önümüzdeki maça en iyi şekilde hazırlanacağız."

Bilic, Gökhan Töre'nin kırmızı kart görmesiyle ilgili bir basın mensubunun sorduğu soruya "Hakem değilim, hakem kararlarını da yargılamayacağım. Çünkü burada söyleyeceğim şeylerden dolayı ceza alabilirim. Herhangi bir yorum yapmayacağım" yanıtını verdi.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER