ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Kasım 2014 Salı 16:46

Sneijder'in korkusu yok

Sneijderin korkusu yok

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder, milli takımdaki yeriyle ilgili bir korkusunun bulunmadığını söyledi.


Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder, milli takımdaki yeriyle ilgili bir korkusunun bulunmadığını söyledi. Milli takım kampı için bulunduğu Hollanda'da ülke medyasına değerlendirmelerde bulunan Sneijder, yarın hazırlık maçında karşılaşacakları Meksika ve 16 Kasım'da 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde oynayacakları Letonya mücadelesini kazanmak istediklerini kaydetti.

Sneijder, teknik direktör Guus Hiddink'in Meksika maçında yeni oyunculara şans verebileceğinin hatırlatılması üzerine, "Meksika maçında ilk 11'de başlayıp başlayamayacağımı bilmiyorum. Eğer oynamazsam benim pozisyonumda daha iyi oynayacak biri var demektir ama hiçbir zaman milli takımdaki yerimle ilgili bir korku yaşamadım" diye konuştu.

Dürüst bir cevap 

Hiddink'in, 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri kapsamında pazar günü Amsterdam'da oynayacakları Letonya maçını kaybetmeleri halinde istifa edeceğine yönelik açıklamasını da değerlendiren Sneijder, tecrübeli teknik adamın soruya dürüst bir cevap verdiğini belirtti.

Baskı altında çok maça çıktığını, milli takımda oynayan birisinin buna alışması gerektiğine dikkati çeken Sneijder, Meksika ile yapacakları hazırlık maçından galip ayrılarak bu başarıyı Letonya maçına taşımayı istediklerini ifade etti.

Alınan başarısız sonuçlardan sonra milli takıma yöneltilen eleştirilerin haklı olduğuna da değinen Sneijder, daha sert oynamaları gerektiği düşüncesinde olduğunu dile getirdi.

Bu arada Hollanda'da hafif sakatlıkları bulunan Robin van Persie ile Jordy Clasie'nin yarınki Meksika maçında forma giymeyeceği aktarıldı.

 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER