ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Ocak 2013 Pazartesi 00:33

Sneijder yarın 15.30'da İstanbul'da

Sneijder yarın 15.30da İstanbulda


Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı ve CEO'su Lutfi Arıboğan, Wesley Sneijder transferi hakkında konuştu ve Hollandalı'nın İstanbul'a geliş tarihini ve saatini açıkladı.

Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'in transferi için Milano'da olan Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı ve CEO'su Lutfi Arıboğan, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Inter'den transfer edilen yıldız isim Sneijder hakkında konuşan Arıboğan, 28 yaşındaki futbolcunun yarın saat 15.30'da İstanbul'da olacağını açıkladı. İşte Lutfi Arıboğan'ın sözleri:

"Wesley Sneijder'e ailemize hoş geldin diyoruz. İnşallah çok da başarılı olacak. Bir müddet de bu konu kamuoyunu meşgul etti. Bugün itibari ile mutabakata varıldı. İnşallah yarın geldiğinde son noktayı koyacağız. Bu tip büyük oyuncu transferleri çok süratli olmuyor. Bu süreci son derece dikkatli ve doğru yönettik. Inter'in bir oyuncusuydu sonuçta, ilk önce başkanları ile görüştük. Daha sonra oyuncu ile görüştük.

Oyuncunun Inter ile ilişkileri, süren sözleşmesi vardı ama Galatasaray'da oynamaya niyetliydi. Bu düzeyde bir oyuncuyu ülke değiştirmesi bir anda olmuyor. O yüzden 10 günlük süreç bununla geçti. Olumsuzluk ise hiçbir anda olmadı. Oyuncu düzeyinde ilk andan, birkaç saat öncesinde sonuca varana kadar hiçbir olumsuz durum olmadı. Sneijder Galatasaray için hiç tereddüt etmedi. Anlaşma yönünde hiç bir sıkıntı olmadı. Tamamen Inter tarafıyla ilgili sıkıntılar vardı.

Yarın saat 15.30 civarı Sneijder ile birlikte İstanbul'a geleceğiz. Sneijder artık son derece mutlu. Şu an eşyalarını topluyor. Zaten hazırlanmaya başlamıştı."

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER