ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Ekim 2014 Pazartesi 13:12

Sneijder sonunda imzayı atıyor

Sneijder sonunda imzayı atıyor

Yönetim parayı hazırlayıp Hollandalı'nın menacerini ikna etti.


Tüm futbolculara alacakların 45 gün gecikmeli ödeneceğine dair kağıt imzalatan yönetim, Sneijder'den, “Menacerimle konuşmadan imza atmam” cevabı alınca kriz patlak verdi. Yönetim parayı hazırlayıp Hollandalı'nın menacerini ikna etti.

İMZA BUGÜN ATILACAK

Galatasaray’da Wesley Sneijder krizi tatlıya bağlanıyor... Her şey Hollandalı yıldızın menacerinin, transfer taksitlerini alamadıklarını açıklamasıyla başladı.Fanatik yazarı Serdar Dinçbaylı'nın haberine göre Tecrübeli futbolcunun, FIFA’ya başvurduğu takdirde bedelsiz olarak serbest kalabileceği iddiası ortaya atıldı. Hatta hâl böyle olmasına rağmen takımda kalmayı ve mücadele etmeyi seçen Sneijder’e taraftarlar övgü yağdırdı. Olayın perde arkasını ise yine FANATİK aralıyor.

İŞTE KRİZİN DETAYLARI

Hajrovic olayından farklı Finansal sorunlar yaşayan Sarı-Kırmızılı yönetim, tüm futbolculara alacaklarının 45 gün gecikmeli olarak ödeneceği şeklinde bir ibare içeren kağıt imzalattı. Ancak sadece Wesley Sneijder, “Menacerimle konuşmadan, böyle bir kağıdı kesinlikle imzalamam” cevabını verdi ve konuyu menacerine iletti. Hollanda basınına açıklama yapan menacer de, krizin patlak vermesine yol açtı. Ancak iddia edildiği gibi, Sneijder’in istediği takdirde kulüpten ayrılmasının söz konusu olmadığı öğrenildi. Çünkü oyuncunun önce kulübe ihtarname çekmesi gerekiyor. Zira Hajrovic olayında, Bosnalı futbolcunun bu ihtarı gönderdiği ve o dönem yöneticilerin bu uyarıyı görmezden geldiği belirlendi.

FAKS YOLUYLA İMZA

Ayrıca Sneijder’e ödenecek paranın da kulüpte hazır olduğu, ancak bu ödemenin yapılması halinde tüm takımın alacaklarını talep edeceği düşünülerek, infial yaratılmaması adına paranın verilmediği bildirildi. Taraftarın heyecanla beklediği müjdeli haber ise gecikmedi. Galatasaray Yönetimi, Hollanda Milli Takımı kampında bulunan Wesley Sneijder’e, bugün alacaklarının 45 gün içinde ödeneceği yönündeki kağıdı faks yoluyla imzalatacak. Böylece yıldız futbolcunun Sarı-Kırmızılı formayla olan macerası devam edecek.

Sneijder ne demişti?

“Kulübümden 3 aylık alacağım var. Bu konu ile menacerim ilgileniyor. Sorun kısa bir zaman sonra çözülecektir. Galatasaray finansal sorunları çözmek için çalışıyor. Galatasaray büyük bir kulüp. Paramı er ya da geç alırım.” 

 

Yoksa ayrılıyor mu?
 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER