ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Aralık 2013 Perşembe 10:17

Sneijder: Beni gıcık ediyor

Sneijder: Beni gıcık ediyor

Devler Ligi'nde son 16'ya kalan Galatasaray'da Sneijder'in son dönemde adı Manchester United ile yazılırken, yıldız futbolcu iddialar karşısında sessizliğini bozdu.


Hollanda basınına konuşan Wesley, "Açıkcası ben de sizin kadar biliyorum, çok gazete okumam ama çıkan haberleri gördüm. Şu an gündemde olan bir konu değil, ama transfer dönemi her zaman açık. Daha önce bunun gibi birçok takımla adım geçti, iletişimim oldu. Bazen ise bunlar beni gıcık edebiliyor. Çünkü taraftarlara bir şeyler açıklamak zorunda kalıyorum.

"AMA NE OLACAĞINI BİLEMEZSİNİZ..."

Türkiye'de taraftarlar çok duygusal, tutkuları çok farklı. Bazen onlara bu tür haberleri bilmediğimi nasıl açıklayacağım konusunda sıkıntılar yaşıyorum. Tekrarlamam gerekirse ben de sizin bildiğiniz kadarını biliyorum. Galatasaray'da kendimi çok iyi hissediyorum. Şampiyonlar Ligi heyecanını yaşamak, devam etmekten memnunum. Elbette ne zaman ne olacağını hiçbir zaman bilemezsiniz ama ben burada şu an mutluyum." dedi.

"BU GOL BANA GÜÇ VERDİ"

Sneijder, Juventus maçı ve alınan galibiyetle ilgili olarak ise yaşadıklarını su sözlerle anlattı: "Böylesine önemli bir maçta galibiyet golünü atmak insana güç veriyor. Benim için çok önemliydi, kulüp için daha fazla. Kazanmak için her şeyi yaptık, elimizden ne geliyorsa. Juventus benim üzerime odaklandı, iyi savundular. Savaşmak zorundaydık öyle yaptık ve hakettik. Aslında dün oynasaydık daha iyiydi ama UEFA ve hakemlerin kararı. Gündüz bu şartlarda oynamak zor oldu. İki çılgın gün yaşadık"

29 yaşındaki futbolcunun son dönemdeki performansı ve Hollanda Milli Takımı ile 2014 Dünya Kupası hedefiyle birlikte, Manchester United'da ofansif orta saha arayışları transfer haberlerini birlikte getirdi. Galatasaray'da yöneticilerin Sneijder'in satılabileceği yönünde verdiği sinyaller de bu haberleri tetiklemişti. Sneijder, ülkesinde yaptığı açıklamada transferiyle ilgili durumu bilmediğini söylerken, "Ne olacağını bilemezsiniz" diyerek de açık kapı bıraktı.

SNEJİDER MANCHESTER UNİTED'A RESMİ CEVABINI VERDİ

Juventus'a attığı golle Galatasaray'a hayat veren Wesley Sneijder, kendisiyle uzun süredir ilgilenen Manchester United'a cevabını verdi.

Bir süre dinlendikten ve sakatlığı için gerekli bilgileri aldıktan sonra rahatladığını söyleyen Sneijder, Galatasaray'da mutlu olduğunu belirtti. Galatasaray'da kesinlikle kalacağını dile getiren orta saha oyuncusu, Manchester United'e cevabını verdi. Hem menajeri hem de kendisini arayan İngiliz ekbinin temsilcileri ile görüşen Sneijder, Juventus'u eledikleri karşılaşmanın ardından Galatasaray'da sezonu tamamlamak istediğini belirtti.

The Guardian ve Meto gazetelerinde yer alan haberin ayrıntısında İngiliz gazetecilerin Sneijder'den bu konunun gerçekliği ile ilgili görüş aldıkları ve doğruladıkları da yazıldı. Manchester United, Sneijder için 15 milyon Euro'yu bulan teklif yapmaya hazırlanmış, yaz transfer sezonunda da 8 milyon Euro önermişti.

Galatasaray'ın Juventus'u elemesiyle istediğini alan Wesley Sneijder, İngiltere'deki futbol macerasını sarı kırmzılı takımda kalmak içn elinin tersiyle itmiş oldu.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER