ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Kasım 2014 Pazar 22:23

Slaven Bilic'ten maç yorumu

Slaven Bilicten maç yorumu

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kasımpaşa karşısında oyunun belirleyici anlarında golleri bulduklarını ve rahat bir galibiyet aldıklarını söyledi.


Takımının Kasımpaşa'yı 2-0 yenerek liderlik koltuğuna oturduğu karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Hırvat teknik adam, üç puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Çok zor bir maç bekliyorduk. Üç puanı aldığımız ve ortaya konulan oyundan çok memnunum. İlk yarıda bizim de rakibinde pozisyanları vardı. Üstün olan bizdik. Oyunun belirleyeci anlarında golleri attık. İkinci yarı taktiksel olarak hariki bir oyun ortaya koyduk. Rakip bir tane pozisyona girebildi. Oyunun fişini çekecek pozisyonları bulduk fakat bunu yapamadık. Bu akşam rahat bir galibiyet aldık." diye konuştu.

Futbolcular üzerinde Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın olumlu etki yaptığını ifade eden tecrübeli oyuncu, "Bu statta bir bütünlük var. Oyuncular üzerinde pozitif etki yapıyor. Oyuncularım beni sahada duyabiliyor. Olimpiyat Stadı büyük bir stat. Saha içinde oyuncular hem birbirlerinden hem bizden uzak kalıyorlar. dedi.

Karşılaşma sırasında taraftarların Galatasaray derbisini Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanması yönünde yapmış olduğu tezahüratların sorulması üzerine Bilic, "Bizim bir evimiz yok. Bu durum bizim için büyük bir darbe. Sürekli hareket ediyoruz ve dezavantaj yaşıyoruz. Benim fikrim stadımız yapılana kadar bütün maçlarımızı burada oynamalıyız. Burada oynamaktan memnun kalıyoruz. Kulüp gerekli çözümleri ürütmek için çalışıyor. Burada devam etmemek için hiçbir neden göremiyorum. Yetkili kişiler insiyatif alıp burada oynamaya devam edebiliriz." diye cevapladı.

Hırvat Teknik Adam, Sosa'nın takımı farklı bir seviyeye taşıyan bir oyuncu olduğunu ifade ederek, "Biz zaten kendisindnen onun forveti destekleyen bir oyuncu bizde bundan onu bekliyoruz. Demba Ba zaten hariki bir oyuncu. Golcünüz takım arkadaşlarının yardımıyla golü atıyorsa hedeflere ulaşabilirsiniz. Mustafa ve Cenk'inde performansından memnunum. Onları pastanın üzerindeki çilek gibi görmek lazım." diye konuştu.

Beşiktaş'ta birçok pozisyonda görev verdiği Necip'in performansı konusunda ise Bilic, şunları kaydetti: "Necip alt yapıda sağ açıkta oynamış. Beşiktaş'ta doğmuş bir oyuncu, Necip bazı hatalar yaptığında medya ve taraftarlar ona adil davranmadı. Ancak kendisi hiçbir zaman şikayet etmiyor. Hangi mevkide görev verilirse şikayet etmeden görev yapıyor. Takımda nerede boşluk varsa onunla oraya doldurursunuz. Kendisi hem medya ve taraftarlardan takdir edilmeyi hakediyor."

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER