ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Aralık 2014 Pazar 19:08

Slaven Bilic'ten ilk 11'e sürpriz isim

Slaven Bilicten ilk 11e sürpriz isim

Gaziantepspor - Beşiktaş maçında ilk 11'ler belli oldu


Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 13. haftasında Gaziantepspor ile Beşiktaş arasında oynanacak zorlu 90 dakikada takımların ilk 11'leri belli oldu.

Süper Lig'in 13. haftasında Gaziantepspor ile Beşiktaş arasında Gaziantep Kamil Ocak Stadı'ndan oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Zirve açısından kritik öneme sahip mücadelede iki takım da 3 puan peşinde.

Ev sahibi ekipte sakatlıkları bulunan Muhammet Demir, Bekir Ozan Has ve Aboubacar Camara bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Konuk ekip Beşiktaş'ta ise Mustafa Pektemek, Demba Ba, Uğur Boral, Tomas Sivok, Cenk Gönen, Ersan Gülüm ve Veli Kavlak sakatlıkları nedeni ile bu mücadelede takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

İki ekip bugüne kadar 67 kez karşılaşırken bu maçların 34'ünü Beşiktaş, 13'ünü Gaziantepspor kazandı, 20 karşılaşma ise eşitlikle sonuçlandı. Bu maçlarda atılan gol sayılarında da siyah-beyazlı ekibin 105-60 üstünlüğü bulunuyor.

Geçen sezon ligde oynanan her 2 maçı da Beşiktaş kazanmıştı. İstanbul'da oynanan maçı 2-0 kazanan Beşiktaş, deplasmanda oynadığı maçtan da 2-1 galibiyetle ayrılmıştı.

Ligde geride kalan 12 maç sonunda 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde eden Gaziantepspor topladığı 15 puanla ligin 12. sırasında yer alıyor. 12 haftada 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde eden Beşiktaş ise 26 puanla ligin 3. sırasında yer alıyor.

Geride kalan 12 haftada rakip filelere 13 gol bırakan Gaziantepspor'un en golcü ismi 5 golle Muhammet Demir. Sakatlığı nedeniyle bu maçta oynayamayacak olan Muhammet Demir'in ardından takımın en çok golü bulunan oyuncusu 3 golle John Chibuike. İbrahim Akın da yaptığı 3 asistle bu alanda takımının lideri.

Takımların 11'leri şöyle:

Stat: Gaziantep Kamil Ocak
Hakemler: Çağatay Şahan, Mustafa Emre Eyisoy, Mehmet Cem Hanoğlu
Gaziantepspor: Zydrunas Karcemarskas, Gökhan Süzen, Şenol Can, Abdullah Elyasa Süme, Gbenga Arokoyo, Barış Yardımcı, Luis Francisco Grando (Chico), Erdem Şen, Mustafa Durak, Oğulcan Çağlayan, Emmanuel John Chibuike
Beşiktaş: Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Ramon Motta, Atınç Nukan, Pedro Franco, Oğuzhan Özyakup, Jose Sosa, Atiba Hutchinson, Olcay Şahan, Gökhan Töre, Cenk Tosun
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER