ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Ekim 2014 Çarşamba 13:54

Slaven Bilic'ten çarpıcı Terim açıklaması!

Slaven Bilicten çarpıcı Terim açıklaması!

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in zamanı hak ettiğini söyledi.


Takımın BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman çıkışında basın mensuplarıyla sohbet eden Slaven Bilic, A Milli Takım'ın aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle kimsenin karamsar olmaması gerektiğini ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in de her zaman zamanı hak ettiğini söyledi.

Sivasspor ile Ankara'da oynayacaklarını da belirten Bilic, "Sezon içinde benzer durumlarla sık karşılaşabiliriz. Buna uyum sağlamalı ve üstesinden gelmeliyiz." diye konuştu.

Hırvat teknik adam, milli takımlara toplam 13 futbolcu verdiklerini ve bundan gurur duyduğunu söyledi. Slaven Bilic, "13 oyuncu vermek bir gurur sebebi, aynı zamanda bir taraftan da takımın iyi performans gösterdiğini de ortaya koyuyor. Ama tabiki bir taraftan da dezavantaj. Çünkü Sivasspor maçına birkaç gün var ve biz tam kadro çalışamadık. Yine de orada çıkaracağımız kadro kazanmak için yeterli olacak." diye konuştu.

Slaven Bilic, Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'in her zaman bir bekleme süresi olduğunu ve bunu hak ettiğini söyledi. Milli takımın eleme grubunda şu ana kadar sadece üç maç oynadığını söyleyen Bilic, şöyle konuştu:

"Fatih Terim ile teknik heyet konusunda analiz yapmak bana düşmez. Terim, hem kulüpler düzeyinde hem de milli takım düzeyinde Türk futbolu için ciddi şeyler yaptı. Ciddi başarılar elde etti. O yüzden zamanı hak ediyor. Sorunu çözmek için kredi vermek lazım. Tabii ki iyi dönemden geçmiyorlar. Bulundukları yer iç açıcı değil. Ama kesinlikle karamsar olma zamanı değil. Sıralama olarak milli takım geride kalmış durumda ama sürekli kazanarak bunun üstesinden gelebilirler."

UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Partizan Stadı’ndaki Sırbistan-Arnavutluk arasında oynanan EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubu maçında yaşanan olayların sorulması üzerine ise Bilic, "Olaylar milli maçta oldu. Bizimle alakası olmaması lazım." cevabını verdi.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER