ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Nisan 2014 Pazartesi 19:16

Slaven Bilic: Gökhan Töre için dua edeceğiz

Slaven Bilic: Gökhan Töre için dua edeceğiz


Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Gökhan Töre ve Can İpekçi için kolay olmayan bir operasyon geçireceklerini ve onlar için dua edeceklerini söyledi.

    Bilic, dün akşam oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbi mücadelesi sonrasında birkaç arkadaşıyla birlikte eğlenmek için gittiği mekanda çıkan silahlı bir olay sırasında vücutlarına kurşun isabet eden oyuncusu Gökhan Töre ve medya sorumlusu Can İpekçi’yi hastanede ziyaret etti.

    Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Hırvat hoca, futbolcusu ve medya sorumlusunun her zaman yanında olduklarını vurgulayarak, “Sabah gelen haberle şok olduk. Ben halen şoktayım. Çok şaşırmış durumdayım. Gerek Gökhan gerekse de basın sorumlusu arkadaşımız Can, bizim ailemiz için önemli birer parçalar. Buraya ziyaret için geldik. Çok şükür iyi durumdalar. Çok basit olmamakla birlikte çok da zor olmayan bir operasyon geçirecekler. İnşallah bu operasyon iyi geçecek. Onlar için dua edeceğiz. Çok üzücü bir olay yaşadık. Buraya gelmeden de daima onların arkasındaydık. Umarım bir an evvel aramıza katılacaklar.” diye konuştu.

    Öte yandan hastaneye Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaşlı futbolculardan, Oğuzhan Özyakup, Tolga Zengin, Kerim Frei, Ersan Gülüm, Mustafa Pektemek, Necip Uysal ve Emre Metin’in yanı sıra, eski milli takım antrenörü Abdullah Avcı da geldi.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER