ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Mart 2013 Pazartesi 16:20

''Sivasspor Okuluna Geliyor'' projesi


Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ile bazı yönetim kurulu üyeleri, ''Sivasspor Okuluna Geliyor'' projesi kapsamında bir ilköğretim okulundaki öğrencilerle buluştu.
     Otyakmaz ile yönetim kurulu üyeleri Faruk Taşseten, Uğur Akkuş, Mehmet Ali Topal ve Ekrem Munar, TV 58 ve Sivasspor Kulübü'nün işbirliğiyle başlatılan proje kapsamında Namık Kemal İlköğretim Okulu'nda öğrencilerle söyleşide bir araya geldi.
     Öğrencilerin sevgi gösterisinde bulunduğu Otyakmaz, Sivasspor'un şehrin bir adım önünde gerekli mücadeleleri vererek, şehri hem Türkiye hem de dünya futbolunda temsil ettiğini söyledi.
     Daha başarılı olmak için birlik ve beraberliğin her zaman devam ettirilmesi gerektiğini vurgulayan Otyakmaz, ''Nasıl ki Ulu Önderimiz Atatürk bu ülkeyi gençlere emanet ettiyse Sivasspor da sizlere emanet. Sivasspor, şehrimizin çok önemli markası. Birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmadan takımımıza destek olmanızı rica ediyorum'' diye konuştu.
     Öğrencileri Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Sivas'ta oynanacak Orduspor maçına davet eden ve biletleri göndereceklerini belirten Otyakmaz, daha sonra öğrencilere Sivasspor forması dağıttı. Formaları imzalayan Otyakmaz, öğrencilerle fotoğraf çektirdi.
    
     -Medical Park Antalyaspor galibiyeti-
    
     Mecnun Otyakmaz, söyleşinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, dün 2-1 kazandıkları Medical Park Antalyaspor maçında çok istekli, arzulu ve kazanmayı hak edecek bir futbol oynadıklarını vurguladı.
     Medical Park Antalyaspor cephesinden hakemle ilgili birtakım sıkıntılardan bahsedildiğini dile getiren Otyakmaz, ''Karşılıklı hakem hatalarının, skora etki etmeyecek hataların olduğu ama Sivasspor'un üstünlüğüyle geçen ve hak ettiğimiz bir karşılaşma oldu. Eleştirileri, sıcağı sıcağına yapılmış olarak kabul etmek lazım'' şeklinde konuştu.
     Otyakmaz, bu maç öncesindeki 3 haftada kazanamadıklarını ve gol atamadıklarını anımsatarak, ''Geri dönüş açısından da tekrar lige adapte olmak açısından da bu galibiyetin çok büyük önemi olduğunu ve önümüzün açık olduğunu düşünüyorum'' dedi.
     Düşme çizgisinin üzerinde bulunan takımla aralarında 3 puan olduğuna dikkati çeken Otyakmaz, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasındaki Akhisar Belediyespor maçına kazanmak için çıkacaklarını söyledi.
     Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz, takımın iyi oynadığını ve düşme korkusu hissetmediklerini ancak bir an önce tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istediklerini sözlerine ekledi.
 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER