ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Kasım 2014 Salı 09:57

"Sırpça küfretti" iddiası

"Sırpça küfretti" iddiası

Sarı-lacivertli yöneticiler, "Bilic kendini haklı göstermek için olayın tamamını anlatmıyor. Bilic'in Emre'ye "F.. off" dediğini herkes duydu. Ayrıca hakeme de Sırpça küfretti" iddiasında bulundular.


Fenerbahçeli yöneticiler, "Bilic kendini haklı göstermek için olayın tamamını anlatmıyor. Bilic'in Emre'ye "F.. off" dediğini herkes duydu. Ayrıca hakeme de Sırpça küfretti" iddiasında bulundular.

Son yıllarda neredeyse hiçbir derbi olaysız geçmiyor. Son olarak önceki gece oynanan Beşiktaş- Fenerbahçe derbisinde de ortalık toz dumandı. Kavgalar oldu, küfürler edildi, kırmızı kart çıktı; koridorlarda arbede yaşandı...

Özellikle Emre ile Bilic'in devre arasındaki ağız kavgasını, gözlemciler, saha komiserleri ve diğer TFF yetkilileri cep telefonlarıyla saniye saniye kaydetti. Peki olaylar hakem ve temsilci raporlarına nasıl yansıdı? Dün TFF'ye ulaşan raporlarda Emre Belözoğlu ile Mustafa Pektemek'in sahada küfür ettikleri bilgisi yer almadı. Disiplin Talimatı'nda ağız okuma ile ceza verilmeyeceği için iki futbolcuya küfür nedeniyle yaptırım uygulanmayacak.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER