ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Kasım 2014 Perşembe 23:27

"Sıkıntılı bir maç seyrettik"

"Sıkıntılı bir maç seyrettik"

Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Biraz gergin ve sıkıntılı bir maç seyrettik." dedi.


Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Biraz gergin ve sıkıntılı bir maç seyrettik." dedi.

Partizan'ı 2 - 1 yendikleri karşılaşmanın ardından stat çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ahmet Nur Çebi, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de maçı izlemesiyle ilgili olarak, "Devlet büyüklerimizden Beşiktaşlı olanlar zaman zaman bizimle olmaktan keyif alıyorlar. Böyle bir gündü, teşekkür ediyoruz kendilerine onur verdiler." şeklinde konuştu.

Karşılaşmayı da değerlendiren Ahmet Nur Çebi, "Çok iyi olduğunu söyleyemem. Bir düşüş var, inşallah daha iyiye gideceğiz. Biraz gergin ve sıkıntılı bir maç seyrettik. Maalesef bu düşüş inşallah son bulur da bu maçtan sonra yukarı çıkarız." ifadelerini kullandı.

Çebi, bir soru üzerine toparlanacaklarını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı: "Toparlanmamız için bir neden yok. Sonuç itibariyle daha evvelden iyi oynayan bir takım. Düşüş varsa bu, telafi edilebilecek bir durum. Elimizdeki kadromuz iyidir. Çocuklarımız başarılı, biraz bir gerginlik var çocuklarda herhalde geçmiş maçtan kaynaklanıyor. İnşallah çabuk atacaklardır üzerlerinden."

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER