ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Mayıs 2014 Pazartesi 15:39

Şike davasında kritik karar!

Şike davasında kritik karar!

Şike davasında dosyanın gönderildiği İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, yeniden yargılama talebini değerlendirecek ve karar çıkana kadar infaz işlemi gerçekleşmeyecek.


Şike dosyası tevzi edildikten sonra İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne düşmüştü. Onanan kısmının infaza gönderilmesi ve bozulan kısmıyla ilgili yeniden yargılamayı bu mahkeme yapacak.

Şike davasında dosyanın gönderildiği İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, önce yeniden yargılama talebini değerlendirecek. Yargılamanın yenilenmesi talebiyle ilgili karar çıkana kadar infaz işleminin yapılmayacağı belirtildi.

TALEPLER 13. AĞIR CEZA MAHKEMESİ'NE GÖNDERİLDİ

Ancak, Aziz Yıldırım'ın avukatları yeniden yargılama ve infazın durdurulması talebinde bulunmuştu. Dosyayla birlikte bu talepler de 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.

Mahkeme önce yeniden yargılama konusunda karar vereceği kaydedildi. Mahkeme, yeniden yargılanma talebini kabul ederse ve tedbiren infazın durdurulmasına karar verirse infaz duracak. Bu konuda karar çıkana kadar da infaz işleminin yapılmayacağı ifade edildi. Mahkemenin dosyayı yeni incelemeye başlayacağı öğrenildi.

Şike davasında Aziz Yıldırım 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmış ve bu karar Yargıtay tarafından onanmıştı.

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER