ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Kasım 2014 Pazar 21:59

Shota Arveladze'den maç yorumu

Shota Arveladzeden maç yorumu

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, bir pozisyonda penaltı verilmedi diye diğer pozisyonda penaltıların kolay çalındığını söyledi.


Takımının Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Gürcü hoca, "Güzel bir maçtı. İki tarafın pozisyonları vardı. Biz de pozisyonlara girdik fakat son vuruşları yapamadık. 1-0'dan sonra net bir pozisyonumuz vardı yararlanamadık. İlk yarının son dakikasındaki ikinci golü yedikten sonra oyun kırıldı. Maç iyiydi. Eksikliklerimiz vardı, devam edeceğiz." diye konuştu.

Maç içinde Demba Ba'ya çalınan penaltının sorulması üzerine tecrübeli hoca, "Penaltı pozisyonu yok diyemem var diye istemem. Bu ligde penaltılar kolay çalınıyor. İlk penaltı verilmedi diye ikinci penaltı bu kadar kolay çalınmaz. Bu pozisyonda Sancak iki defa kafayla topu ortada bırakıyor. Bir penaltı pozisyonunda 5 tane oyuncu sarı kart gördü. Bu oyuncular ne yaptı da sarı kart gördüler merak ediyorum. Hatalar yine bizim futbolcular hata yapıyor. Ancak penaltılarda kolay veriliyor. Ben burada bazı hakemler için 'Bu hakem kolay penaltı veriyor, bu vermiyor, bu hakem sarı kart koya veriyor' dendiğini bir türlü çözemedim. Ancak bir kural varsa o kurala göre yönetiliyor. Ben maçlarımız belli olduğu zaman maçın hakemi kim diye sormuyorum." dedi.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER